ΠΑΟΚ

Στο "σπίτι" της Παρτιζάν ο ΠΑΟΚ

Στο "σπίτι" της Παρτιζάν ο ΠΑΟΚ

Οι Σέρβοι υποδέχθηκαν το... δικό τους παιδί, Βλάνταν Ίβιτς και τους παίκτες του ΠΑΟΚ. (VIDEOS)

Ο Δικέφαλος του βορρά προετοιμάζεται για την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παρτιζάν (θα ξεκινήσει στις 7:30) με τους ιθύνοντες της Σερβικής ομάδας να τα έχουν όλα έτοιμα για τον ΠΑΟΚ, ενώ το παρών έδωσαν και φίλοι της Παρτιζάν που υποδέχθηκαν την Ελληνική ομάδα.

Ίβιτς: “Υποστηρίζω Παρτιζάν, αλλά είμαι επαγγελματίας”

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το φιλικό του Σαββάτου:

"Από τη μια πλευρά, θα παίξω με την αγαπημένη μου ομάδα ως αντίπαλος, όντας προπονητής. Έχω περάσει έξι χρόνια εδώ. Την υποστηρίζω από μικρός. Την έχω αντιμετωπίσει την Παρτιζάν δυο φορές σε φιλικά παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά είμαι επαγγελματίας και ήρθαμε εδώ γι' αυτό το παιχνίδι. Θέλω να δω κάποια παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα περιμένω να δω κάποια πράγματα από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο".

Aνέφερε αρχικά, ενώ στάθηκε και στην υποδοχή των ανθρώπων της Παρτιζάν: "Πέρασα ωραίες στιγμές σε αυτή την ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ξέρω εδώ από τη πρώτη μέρα που ήμουν στην Παρτιζάν, και ήμουν σε αυτό το προπονητικό κέντρο από τη πρώτη μέρα που λειτουργεί. Άνοιξε το 1999 και εγώ ήμουν στην ομάδα από το 1998. Χάρηκα που τους είδα, όπως φαντάζομαι χάρηκαν και εκείνοι".

Δείτε βίντεο από την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς και των παικτών του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Παρτιζάν.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ