ΠΑΟΚ

Στο προσκήνιο ο Τζιόλης

Στο προσκήνιο ο Τζιόλης
Τζιόλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το περιεχόμενο της συζήτησης που έγινε για τον Αλέξανδρο Τζιόλη μεταξύ Σκίμπε και Ίβιτς. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα και ποιες πιθανότητες υπάρχουν ο διεθνής μέσος να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση του Μίκαελ Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Superleague, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός άνοιξε συζήτηση για τους διεθνείς που δεν προπονούνται με τις ομάδες τους, κάτι που ακουμπά στον Μανιάτη και τον Τζιόλη, ο οποίος ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα και όχι αυτό της υπόλοιπης ομάδας του Δικεφάλου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, δεν απέφυγε τη συζήτηση και άμεσα ενημέρωσε τον Γερμανό τεχνικό εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί στην περίπτωση του Τζιόλη από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Επανέλαβε αυτά που είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου. Ότι δηλαδή είχε ενημερώσει τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του στις αρχές του καλοκαίρι πως είναι εξω από τα πλάνα του για τη νέα περίοδο, προκειμένου να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Τζιόλης κάνει προπονήσεις με το γκρουπ των "κομμένων" στον ΠΑΟΚ, αφού ο αριθμός των παικτών που δουλεύουν με τον Ίβιτς (29) θεωρείται ήδη μεγάλος για να γίνει η δουλειά όπως την θέλει ο Σέρβος τεχνικός.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει αλλαγή στάσης από τον Ίβιτς, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς αυτό το ενδεχόμενο για το μέλλον και ο Τζιόλης να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ενδεχομένως να υπήρχε άλλη στάση από τον Ίβιτς αν ο Τζιόλης ήταν ο μοναδικός που κάνει ατομικό πρόγραμμα. Υπάρχουν ακόμη ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας που σε περίπτωσης αλλαγής πλεύσης θα έπρεπε να επιστρέψουν και αυτοί στην ομάδα, γεγονός που θα ανέβαζε υπερβολικά τον αριθμό των παικτών με τους οποίους θα δούλευε καθημερινά.
Το βασικό είναι ότι η συζήτηση άνοιξε και πλέον το θέμα Τζιόλη απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Διευκρινιζουμε ότι η συζήτηση γίνεται για την παρουσία στις προπονήσεις της ομάδας και όχι για ενεργοποίηση του Τζιόλη στους αγώνες του ΠΑΟΚ, καθώς δεν φαίνεται να αλλάζει άποψη ο Βλάνταν Ίβιτς για τη διαχείρισή του έμψυχου δυναμικό του συλλόγου και δη του Κατερινιώτη μέσου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ