ΠΑΟΚ

Στο "PAOK TV" η γιορτή για τα 90 χρόνια

Στο "PAOK TV" η γιορτή για τα 90 χρόνια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά την εκδήλωση που θα γίνει για τα 90 χρόνια του "Δικεφάλου" μέσω του "PAOK TV".

Την Τετάρτη θα γίνει η εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ και αυτή θα μεταδοθεί από το "PAOK TV". Η ΠΑΕ αναφέρει:

"Μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο μέσα από το paokfc.gr και το PAOK TV, διότι μια αίθουσα, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μπορεί να χωρέσει το πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα. Η γιορτή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 και θα είναι στην οθόνη του υπολογιστή σας μέσω live streaming, όπου κι αν βρίσκεστε προκειμένου να την παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο μέσα από το paokfc.gr και το PAOK TV, διότι μια αίθουσα, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μπορεί να χωρέσει το πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα. Η γιορτή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 και θα είναι στην οθόνη του υπολογιστή σας μέσω live streaming, όπου κι αν βρίσκεστε προκειμένου να την παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ από όλες τις γωνιές του πλανήτη".

Διαγωνισμός 90 χρόνια ΠΑΟΚ στο Toumba Magazine

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι: " Το Toumba Magazine σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τις δικές σας σκέψεις γύρω από τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ. Να γίνετε εσείς ο συγγραφέας της ζωής που περιστρέφεται γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα. Ο ιστορικός της στιγμής. Να διηγηθείτε τι σημαίνει ο Δικέφαλος για εσάς. Να περιγράψετε τα συναισθήματά σας γύρω από αυτή τη χρονιά ορόσημο. Να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας. Ως την Δευτέρα 25.04 στείλτε μας τα δικά σας κείμενα (450-500 λέξεις) στο [email protected] και διεκδικήστε τη δυνατότητα να γίνεται αρθρογράφος στο τέταρτο τεύχος του Toumba Magazine. Τα δύο καλύτερα κείμενα θα δημοσιευτούν στο επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ