ΠΑΟΚ

Στο νοσοκομείο ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία

Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 27χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έριξε το αντικείμενο στον Όσκαρ Γκαρθία εισήχθη την Τετάρτη (28/02) το πρωί στο Ιπποκράτειο, με αφυδάτωση, διάρροια και εμετούς, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη του.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ, που συνελήφθη για τη ρίψη του ρολό ταμειακής μηχανής που προκάλεσε τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία δεν παρέστη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 27χρονου οπαδού, Αλίκη Ευάγγελου, ο 27χρονος δράστης εισήχθη σήμερα το πρωί στο Ιπποκράτειο, με αφυδάτωση, διάρροια και εμετούς, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί για τις 13 Μαρτίου.

"Όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του έχουν αρχειοθετηθεί", τόνισε η κα Ευαγγέλου, κάνοντας λόγο για έναν "σκληρά εργαζόμενο νέο" με λευκό ποινικό μητρώο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο αυτόφωρο ο 27χρονος που συνελήφθη για τη ρίψη αντικειμένου στον Γκαρθία
Η αποχώρηση του συλληφθέντα οπαδού του ΠΑΟΚ από το Πλημμελιοδικείο (PHOTOS)
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ