ΠΑΟΚ

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σαββίδης

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σαββίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κατευθύνεται προς το Μέγαρο Μαξίμου για να μιλήσει με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ίσως και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα είχε σήμερα συναντήσεις με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ίσως και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στη συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των επαφών που θα έχει εκεί δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο το πιθανότερο είναι να συναντήσει τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, χωρίς να αποκλείεται συνάντηση και με τον πρωθυπουργό ΑΛέξη Τσίπρα.

Στις συζητήσεις που θα γίνουν στο Μαξίμου κυρίαρχο ρόλο αναμένεται να έχουν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η διαφαινόμενη άρση του αδιεξόδου για να αποφευχθεί το Grexit.

Οι επαφές του Ιβάν Σαββίδη στο Μαξίμου ολοκληρώθηκαν και η αποστολή στελεχών του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες μιλούν για τετ-α-τετ του ομογενή επιχειρηματία με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν μόνο:

"Οι επαφες ηταν στο πιο υψηλό επίπεδο". Και σε ό,τι έχει να κάνει με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίαζαν ότι περιμένουν την οριστική απόφαση της κυβέρνησης για το θέμα της διοργάνωσης του Κυπέλλου για να τοποθετηθούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ