ΠΑΟΚ

Στο κανονικό πρόγραμμα Μάτος και Πασχαλάκης

Στο κανονικό πρόγραμμα Μάτος και Πασχαλάκης

Οι Λέο Μάτος και Αλέξανδρος Πασχαλάκης ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε την Τρίτη (12/12) κι επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πλατανιά (16/12, 19:30).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας αλλά και της ανάπτυξης, ενώ κάποιες από τις ασκήσεις αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας.

Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι Λέο Μάτος και Αλέξανδρος Πασχαλάκης ( ταλαιπωρήθηκαν από ίωση την Τρίτη) που συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση με όλη την ομάδα. Ο Ρόμπερτ Μακ (που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση του Σαββάτου) έμεινε στο γυμναστήριο λόγω της ισχιαλγίας που τον ταλαιπωρεί, ενώ ατομικό έκαναν οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Εργκούς Κάτσε, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματά τους.

Τέλος, ο Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, καθώς βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε.Την Πέμπτη (14/12) η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00 στην Νέα Μεσημβρία.

Δείτε εδώ το βίντεο από την προπόνηση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ