ΠΑΟΚ

Στο "Cotif Youth Cup" οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Στο "Cotif Youth Cup" οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Στο ιστορικό τουρνουά που συγκεντρώνει ομάδες από όλον τον πλανήτη θα συμμετάσχουν το καλοκαίρι τα τμήματα υποδομής του "Δικεφάλου".

Την ευκαιρία να συλλέξουν εμπειρίες και συγχρόνως να περάσουν ένα όμορφο πενθήμερο θα έχουν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, τα τμήματα 99'-00', 01'-02', 03'-04' και 05'-06' θα δώσουν το παρών στο ιστορικό "Cotif Youth Cup", ένα μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται εδώ και πολλά χρόνια και θα λάβει χώρα στην ισπανική πόλη, Γκαντία, η οποία ανήκει στην κοινότητα της Βαλένθια και βρίσκεται στην Ανατολική Ισπανία.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου και πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα "As" ( http://futbol.as.com/futbol/2015/03/06/mas_futbol/1425648609_723048.html) , το πρόγραμμα προβλέπει διακοπές για τα νεαρά παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και τις τοπικές παραλίες.

Οι εγγραφές για το τουρνουά ολοκληρώνονται στις 4 Απριλίου και μέχρι τώρα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της "As" έχουν εγγραφεί πολλές ομάδες, εκτός από τον ΠΑΟΚ, όπως οι Έβερτον, Φιορεντίνα, Σάλτσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ράγιο Βαγιεκάνο, Εσπανιόλ, Θέλτα, Μάλαγα, Βαλένθια, Έλτσε, αλλά και σύλλογοι από το Μεξικό και την Κίνα!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο εν λόγω τουρνουά έχουν συμμετάσχει το 1994 ο Ραούλ, ο Κασίγιας και ο Γκούτι, ως νεαροί τότε, παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ