ΠΑΟΚ

Στο ακουστικό τους οι δανεικοί του ΠΑΟΚ!

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Χαρίσης, Λάμπρου έχουν πάρει μήνυμα επιστροφής στον ΠΑΟΚ, όμως περιμένουν και εκείνοι τις εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο. Οι ξεχωριστές περιπτώσεις του Κίτσιου και του Ουάρντα.

Είναι πολύ δύσκολη και συνάμα πρωτόγνωρη η περίοδος που βιώνει ο ΠΑΟΚ. Οι δικαστικές εκκρεμότητες των δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχουν "παγώσει" τις εξελίξεις σε όλα τα υπόλοιπα πεδία και έχουν βάλει όλο τον σύλλογο σε μία κατάσταση αναμονής.

Τη Δευτέρα (19/3) το Sport24.gr είχε αναλύσει τι ακριβώς συμβαίνει στο θέμα των ανανεώσεων. Παρόμοια, όμως, είναι η κατάσταση και με τους δανεικούς της ομάδας, αρκετοί από τους οποίους έχουν πάρει μήνυμα επιστροφής (Και παραμονής) στην Τούμπα για τη νέα περίοδο, όμως, τίποτα δεν είναι βέβαιο αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα το δικαστικό πεδίο και δεν μάθει ο ΠΑΟΚ με ποια δεδομένα θα κλείσει η εφετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας που παίζουν στον Ατρόμητο έχουν πληροφορηθεί τις σκέψεις για επανένταξή τους στο ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ η περίπτωση του Αμρ Ουάρντα είναι ιδιάζουσα λόγω του ζωηρού ενδιαφέροντος που έχει εκδηλώσει η Βαλένθια.

Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο ότι στο πλάνο του Λουτσέσκου για τη νέα περίοδο είναι και το όνομα του Χάρη Χαρίση. Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ επανέλαβε πριν λίγες μέρες σε τετ-α-τετ με τον νεαρό μέσο, αυτό που έχει ακούσει τόσο από τον Μίχελ, όσο και από άλλα στελέχη της ομάδας: "Σε θέλουμε στην ομάδα τη νέα σεζόν".

Στην περίπτωση του νεαρού μέσου υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στη συμφωνία δανεισμού που είχε γίνει με την Σιντ Τρουίντεν και κατά συνέπεια ο κίνδυνος να ενεργοποιηθεί ακόμη και από κάποιον... τρίτο, ποντάρουν όμως στην θέλση του παίκτη. Γι' αυτό και έχουν φροντίσει να του ξεκαθαρίσουν ότι στον νέο ΠΑΟΚ ο ρόλος του θα είναι πρωταγωνιστικός.

Παράλληλα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής και του Στέλιου Κίτσιου (η ρήτρα στην περίπτωσή του φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ), για τον οποίο ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Τέλος, εδώ και καιρό, μήνυμα επιστροφής έχει σταλεί και στον Λάζαρο Λάμπρου που έχει κάνει πολύ καλή σεζόν στον Πανιώνιο, όμως και αυτός είναι αναγκασμένος να περιμένει τις εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ