ΠΑΟΚ

Στο ακουστικό για Κόστα, μυστικοπάθεια για εξτρέμ

Στο ακουστικό για Κόστα, μυστικοπάθεια για εξτρέμ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν από τον Πορτογάλο τα μαντάτα για την οριστική λύση συνεργασίας με την Αλ Σαλίγια, ενώ, ελέω Ντέβιτς, κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα τις επαφές για μεσοεπιθετικό.

Κυριακή χωρίς ουσιαστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ήταν η σημερινή (25/1). Για την ακρίβεια, στο θέμα της εξεύρεσης εξτρέμ μπορεί και να έγιναν σημαντικά βήματα, αλλά στην ΠΑΕ μετά τη σκληρή κριτική που δέχθηκαν για την απώλεια του Ντέβιτς, κρατούν στάση απόλυτης μυστικοπάθειας. “Πρώτα οριστική συμφωνία και μετά ανακοινώσεις” λένε και παραπέμπουν σε εξελίξεις από αύριο.

Καθησυχάζει ο Κόστα

Στο άλλο μέτωπο, αυτό του κεντρικού αμυντικού, ο Ρικάρντο Κόστα και ο ατζέντης του διαβεβαίωνα και χθες τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι είναι θέμα χρόνου να εξασφαλίσει ο Πορτογάλος την ελευθερία του από την Αλ Σαλίγια και στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για 1,5 χρόνο με τον “Δικέφαλο”.

Και σ΄ αυτή την περίπτωση, εξελίξεις αναμένονται από αύριο, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ για να αισθάνονται σίγουροι για κάθε εξέλιξη, έχουν κάνει και προεργασία για εναλλακτικές λύσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ