ΠΑΟΚ

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Ντανίλο

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Ντανίλο

Δείτε ποιο είναι το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στην οικογένεια του "Δικεφάλου" ενώ σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Γιώργου Τζαβέλλα τα νέα είναι καλά

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός, Ντανίλο, που ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στον Αγιαξ, έπαιξε σε Σταντάρ Λιέγης και Μέταλουργκ, ενώ συμμετείχε και σε αγώνες με τις μικρές Εθνικές ομάδες του Βελγίου, έλαβε μέρος στην προπόνηση της της Πέμπτης του ΠΑΟΚ.

Ο Ντανίλο είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου και όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να προπονείται με τον "Δικέφαλο" και τις επόμενες ημέρες αφού έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ λόγω των καταστάσεων στην Ουκρανία

Από εκεί και πέρα, όσοι συμμετείχαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, με λίγες ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες. Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν υπέστη τραυματισμό και η αλλαγή του την Τετάρτη προέκυψε από την κόπωση μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής, ενώ οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα προπονηθούν και το Σάββατο το πρωί, πριν το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ