ΠΑΟΚ

Στις εκλογές της ΕΠΣΜ ο Γκαγκάτσης

Στις εκλογές της ΕΠΣΜ ο Γκαγκάτσης
INTIME SPORTS

Ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχει στις εκλογές της ποδοσφαιρικής ένωσης της Θεσσαλονίκης με προτροπή του Ιβάν Σαββίδη.

Στο ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένου, στις εκλογές που θα γίνουν στις 25 Μαΐου, θα κατέβει ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Η απόφαση πάρθηκε μετά από προτροπή του Ιβάν Σαββίδη που θέλει με αυτόν τον τρόπο να δείξει την στήριξή του στην παράταξη Γραμμένου.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στο θέμα των εκόγών των τοπικών ποδοσφαιρικών Ενώσεων (αφού μέσα από αυτές προκύπτει η μεγάλη πλειοψηφία των εκλεκτόρων για το δ.σ. της ΕΠΟ).Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναμένεται να έχει και πολύ ενεργό ρόλο στο νέο δ.σ. που θα προκύψει.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Γκαγκάτσης (πατέρας του γενικού διευθυντή των γραφείων του ΠΑΟΚ) και ο Ζήσης Βρύζας (τότε στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) είχαν βρεθεί στην Ξάνθη και δήλωσαν ανοιχτά την στήριξή τους στον Γιώργο Πανίδη και την παράταξή του που επικράτησε θριαμβευτικά έναντι της παράταξης του νυν προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ