ΠΑΟΚ

Στις 500.000 ευρώ η διαφορά ΠΑΟΚ-Χετάφε για Κάλα

Στις 500.000 ευρώ η διαφορά ΠΑΟΚ-Χετάφε για Κάλα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δουλεύει την περίπτωση του Χουάν Κάλα, με τη διαφορά με τη Χετάφε να έχει "πέσει" - σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr - στις 500.000 ευρώ και να είναι στο χέρι του "Δικεφάλου" για να κάνει το τελικό "μπάσιμο".

Μετά την υπόθεση Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, ο οποίος τυπικά αναμένεται να κλείσει την Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το βάρος στην τελική επιλογή κεντρικού αμυντικού. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, "δουλεύει" πολλές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, κοιτάζοντας να βρει την πιο συμφέρουσα.

Στον "Δικέφαλο" συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού, Χουάν Κάλα, με τη Χετάφε να έχει μειώσει τις αρχικές οικονομικές τις απαιτήσεις, ωστόσο να παραμένει μια οικονομική απόσταση της τάξης των 500.000 ευρώ.

Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός σοβαρός συνομιλητής της Χετάφε - υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες - με την ισπανική ομάδα, ωστόσο, να μην "πέφτει" περισσότερο από τη διαφορά του μισού εκατομμυρίου.

Δεδομένου ότι ο Κάλα έχει πειστεί από το πρότζεκτ του "Δικεφάλου", απομένει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει το τελικό "μπάσιμο" για την απόκτησή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ