ΠΑΟΚ

Στις 05:00 η αναχώρηση των οπαδών του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη

Στις 05:00 η αναχώρηση των οπαδών του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωση πως οι οπαδοί του "Δικεφάλου" θα αναχωρήσουν στις 05:00 απ' τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τις Αφίδνες, ενώ στις 15:30 θα αρχίσει τμηματικά η αναχώρηση για το ΟΑΚΑ.

Στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/05) θα αρχίσει η κάθοδος των φίλων του ΠΑΟΚ απ' τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ενημέρωσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσουν από τα Μάλγαρα με προορισμό τις Αφίδνες, ενώ απ' τις 15:30 θα αρχίσει τμηματικά η αναχώρηση για το ΟΑΚΑ, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας από την αστυνομία.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

"Τα λεωφορεία με τους φίλους του Δικεφάλου θα αναχωρήσουν στις 05:00 από τα Μάλγαρα με προορισμό τις Αφίδνες. Στην διαδρομή θα πραγματοποιηθούν δύο στάσεις, ενώ θα υπάρχει συνοδεία ασθενοφόρου, ασφάλειας και δικηγόρων.

Από τις 15:30 θα ξεκινήσει τμηματικά η αναχώρηση για το ΟΑΚΑ, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας από την αστυνομία στους φιλάθλους. Τα λεωφορεία θα αναχωρούν σε 20άδες με συνοδεία αστυνομίας και θα φτάνουν στα πάρκινγκ του γηπέδου, ώστε από εκεί οι φίλαθλοι να συνεχίσουν πεζοί για τις Θύρες".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ πριν τον τελικό
10 ερωτήσεις για τον ΠΑΟΚ (Greek Cup Edition)
Αυτό είναι το ΟΑΚΑ για τον τελικό
QUIZ ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ποιος από τους δύο παίκτες έχει πάρει Κύπελλο Ελλάδας;
Poll: Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Κύπελλο;
Βιεϊρίνια: "Επέστρεψα για να κατακτήσω τίτλους με την αγαπημένη μου ομάδα"
Λουτσέσκου: "Ο τίτλος εκλάπη από τα χέρια μας, πάμε για το Κύπελλο"
H χειραψία των αρχηγών
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ