ΠΑΟΚ

Στην αποστολή ο Νίνης

Στην αποστολή ο Νίνης

Ο νεοαποκτηθείς Σωτήρης Νίνης βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή (1/9).

Το Σάββατο "τελείωσε" το θέμα της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή ενδεχομένως να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Νίνη που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο. Ο ίδιος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και το πιστοποιητικό μεταγραφής αναμένεται το πρωί της Κυριακής από την Ιταλική Ομοσπονδία.

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε μαζί του και αποφάσισε να έχει στους... εκλεκτούς του για το κυριακάτικο παιχνίδι. Από την αποστολή απουσιάζει ο Νίκος Σπυρόπουλος ο οποίος ενημέρωσε για προσωπικό πρόβλημα και δεν προσήλθε στην προπόνηση.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής στις μεταβιβάσεις και τα τελειώματα, χαμηλής επιβάρυνσης και σύντομης διάρκειας. Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή θα δώσουν αύριο το πρωί ραντεβού στην Τούμπα και στη συνέχεια θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο.

Η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο αποτελείται από τους:

Χακόμπο, Γλύκο, Κατσικά, Κατσουράνη, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Τζανδάρη, Τζιόλη, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Νέτσιντ.

Δείτε video από την πρώτη προπόνηση του Νίνη στην Τούμπα:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ