ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα βλέπουν το... δικό τους Μουντιάλ

Egypt's Amr Warda watches the ball during the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Egypt's Amr Warda watches the ball during the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP

Οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αμρ Ουάρντα εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και οι δύο έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή σε Μουντιάλ και η συνέχεια τους αναμένεται με ενδιαφέρον.

Τα μάτια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι στραμμένα στις Εθνικές ομάδες της Σερβίας και της Αιγύπτου, όπου αγωνίζονται τα δικά τους παιδιά. Πρίγιοβιτς και Ουάρντα αγωνίστηκαν στις πρεμιέρες των ομάδων τους με τον Αιγύπτιο να είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση στην ήττα της ομάδας του από την Ουρουγουάη.

Ο Αμρ Ουάρντα που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μο Σάλαχ φανέρωσε το ταλέντο του, ταλαιπωρώντας τους αντιπάλους του σε ορισμένες φάσεις και ήταν, παράλληλα συνεπής και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, γεγονός που σχολιάστηκε ακόμη και από το Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα για ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν, με πρώτη τη Γαλατάσαραϊ και αν συνεχίσει έτσι οι «μνηστήρες» για τον Ουάρντα θα γίνουν περισσότεροι. Ο ΠΑΟΚ που δεν έχει αποφασίσει οριστικά τι θα κάνει με την περίπτωση του τον δεσμεύει με συμβόλαιο στο οποίο υπάρχει και ρήτρα 5 εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι που τον φέρνει σε θέση ισχύος έναντι κάθε πιθανού ενδιαφερόμενου.

Στην περίπτωση του Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται ότι πλέον καίγεται να προκύψει πρόταση. Ο Σέρβος αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της νίκης της Εθνικής του επί της Κόστα Ρίκα, έδειξε, ίσως και υπέρμετρο, πάθος καθώς κινδύνευσε να δει κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο. Με τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων να φαντάζει... τεράστια, για τον Πρίγιοβιτς έχει περισσότερο ενδιαφέρον το που θα φτάσει η Σερβία και πότε ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου" θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Βέβαια είναι πιθανό το ενδεχόμενο τα σπουδαία για τον ΠΑΟΚ να προκύψουν από έναν ποδοσφαιριστή που δεν ανήκει πλέον στο ρόστερ του. Για τον Ρόμπιν Όλσεν ο λόγος που είναι πλέον ο βασικός τερματοφύλακας της Σουηδίας. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ βρίσκεται ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο κορυφαίων ομάδων και σε περίπτωση που πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ θα ανεβάσει σε τεράστια επίπεδα την αγοραστική του αξία. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του ως ποσοστό μεταπώλησης και σίγουρα τον παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

AP Photo/Mark Baker

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ