ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα είναι ωραία

Στην Τούμπα είναι ωραία

Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο στις αναμετρήσεις με ομάδες από την Τσεχία στην έδρα του. Διαβάστε ενδιαφέροντα στατιστικά με αφορμή το τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Europa League. Το κάλεσμα της ΠΑΕ στον κόσμο.

Το παρελθόν των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τις τσεχικές ομάδες, τα πεπραγμένα του στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και οι επιδόσεις του σε αγώνες που έδωσε 8 Δεκεμβρίου παρουσιάζονται μέσα από ένα ενδιαφέρον θέμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

#2 φορές έχει υποδεχθεί ομάδα από την Τσεχία ο ΠΑΟΚ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετρά δύο νίκες. Στις 18 Οκτωβρίου 2001 επικράτησε 6-1 της Πρίπραμ για το Κύπελλο UEFA, ενώ στις 28 Νοεμβρίου 2002 επικράτησε της Σλάβια Πράγας με 1-0.

#5 αναμετρήσεις έχει εντός και εκτός έδρας με ομάδες από την Τσεχία μετά τη διάσπαση της και σε αυτές μετρά τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Αυτή ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 2002 με 4-0 στην Πράγα από την Σλάβια.

#2 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα έχει ο ΠΑΟΚ στις προηγούμενες συμμετοχές του στο Europa League για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η μοναδική του ήττα βέβαια ήταν εντός έδρας από την Γκινγκάμπ την σεζόν 2014-15 με 2-1, ενώ εντός έχει και δύο ισοπαλίες με 1-1 κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν το 2011-12 και με την Αλκμάαρ την σεζόν 2013-14 με 2-2. Οι νίκες είναι με 1-0 εκτός έδρας με την Ντόρτμουντ το 2015-16 και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2010-11 πάλι με 1-0.

#8 αναμετρήσεις έχει δώσει στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ στις 8 Δεκεμβρίου και όλες είναι ως γηπεδούχος. Σε αυτές μετρά τέσσερις νίκες, ενώ και οι δύο ισοπαλίες που έχει είναι χωρίς γκολ. Έχει επικρατήσει της Νίκης Βόλου (4-1), της Ξάνθης (2-1), του Ιωνικού (3-0), της Βέροιας (0-0), του Λεβαδειακού (1-0), ενώ οι δύο λευκές ισοπαλίες είναι με Βέροια και Απόλλων Σμύρνης.

"Μεγαλώνουμε το βάρος της φανέλας"

Όπως πριν από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι, έτσι και σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες συμπεριφοράς στο γήπεδο όσον αφορά την απαγόρευση πυρσών και βεγγαλικών, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτές, καθώς πέρασε και σε μήνυμα συσπείρωσης και εμψύχωσης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το πιο καθοριστικό ευρωπαϊκό ματς της σεζόν είναι το σημερινό εναντίον της Λίμπερετς στην Τούμπα, σε μια ευκαιρία για την ομάδα η πρώτη εντός έδρας νίκη στην έδρα της να φέρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Σ' αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Σπρώξτε τους ποδοσφαιριστές μας με την φωνή και τη θετική σας ενέργεια. Βοηθήστε τους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του αγώνα, χειροκροτήστε τους όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη, πανηγυρίστε μαζί τους την πρόκριση!

Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε ρίψη αντικειμένων, πυρσών, κροτίδων ή φωτοβολίδων, καθώς ακόμη και το άναμμα αυτών στις κερκίδες επιφέρει σκληρές τιμωρίες. Απαγορεύονται επίσης συνθήματα και πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Όλοι μαζί προχωράμε και μεγαλώνουμε το βάρος της ευρωπαϊκής φανέλας του ΠΑΟΚ μας!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ