ΠΑΟΚ

Στην PAOK Sports Arena ο Σαββίδης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε το νέο γυμναστήριο της PAOK Sports Arena και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Το πρωί της Τετάρτης (07/12) ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε το γυμναστήριο της PAOK Sports Arena και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς και με τον αντιπρόεδρο, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει με κάθε ευκαιρία το τμήμα μπάσκετ της ομάδας, ενώ όταν βρίσκει ευκαιρία παρακολουθεί δια ζώσης κι αρκετούς αγώνες της ομάδας.

Μάλιστα, ο λογαριασμός της ΚΑΕ στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία απ' την επίσκεψη του Σαββίδη στο νέο γυμναστήριο της ομάδας μπάσκετ στο PAOK Sports Arena, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τους συνεργάτες τους στο νέο γυμναστήριο της ομάδας μπάσκετ στο PAOK Sports Arena. Το μήνυμα είναι σαφέστατο. Never give up! Ποτέ δεν τα παρατάμε. Είμαστε ΠΑΟΚ!", ήταν το σχόλιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ