ΠΑΟΚ

Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γκολάσα

Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γκολάσα

Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια ο Γκολάσα ενώ ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει φιλικό με την Μπράγκα υπέρ των προσφύγων στη Θεσσαλονίκη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Εγιάλ Γκολάσα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο τεχνικός διευθυντής της ισραηλινής ομάδας, Γιόρντι Κρόιφ τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Γκολάσα είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε καιρό και πιστεύουμε ότι στην ομάδα μας θα βρει το χώρο για να αναπτύξει το ταλέντο του.Από την πλευρά του, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Χαίρομαι που η Μακάμπι μου έδειξε εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω".

Φιλικό ΠΑΟΚ-Μπράγκα υπέρ των προσφύγων

Έβγαλε είδηση η συνάντηση του δημαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη με τον με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Χρήστο Στυλιανίδη, αρμόδιο για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, τους ευρωβουλευτές Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζοζέ Μανουέλ Φερνάντες καθώς και τον πρόεδρο της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Θα διεξαχθεί ένας μεγάλος φιλικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ (υπάρχει το οκ της ΠΑΕ) και τη Μπράγκα στη Θεσσαλονίκη, σε ημερομηνία που θα οριστεί, με τα εσοδα να πηγαίνουν υπέρ της στήριξης των προσφύγων.

Ο πρόεδρος της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ τόνισε σε δηλώσεις του πως «τη στιγμή που το ποδόσφαιρο είναι ένα διαδεδομένο άθλημα και με μεγάλη απήχηση προς τον κόσμο, αυτό βοηθάει να ενισχυθούν οι αδύνατοι άνθρωποι». Οι άνθρωποι της Μπράγκα, μάλιστα, συγκέντρωσαν 81 τόνους για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Θεσσαλονίκη.

Τι γίνεται με Σαββίδη-Πανιώνιο

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Κυριακος Σαββίδης είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί μόνος του την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα με μόνο όρο από πλευράς Δικεφάλου ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα ίσχυε σε όποια ομάδα κατέληγε. Φαίνεται ότι αυτή θα είναι ο Πανιώνιος με τον οποίο τα έχει βρει σε όλα για συμβόλαιο δύο ετών.

Τραυματίας ο Βαρέλα;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρουμανικού Τύπου ο Φερνάντο Βαρέλα που απασχολεί τον ΠΑΟΚ αρκετά το τελευταίο διάστημα έχει τραυματιστεί γι' αυτό δεν συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις της Στεάουα Βουκουρεστίου. Το αν αλλάζει κάτι αυτό στις απαιτήσεις του Μπεκάλι θα φανεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ