ΠΑΟΚ

Στην Ισπανία ο Μίχελ, ίωση ο Μακ

Στην Ισπανία ο Μίχελ, ίωση ο Μακ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ ταλαιπωρείται από ίωση, γυμνάστηκε χαλαρά στην Τούμπα, αλλά ο Ίβιτς τον πήρε μαζί του στην αποστολή για Πλατανιά. Εκτός έμεινε ο Σκόνδρας. Στην Ισπανία ο Λούμπος Μίχελ για να δει αγώνες και να κάνει επαφές (VIDEOS).

Τακτική και δουλειά στα στημένα περιείχε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση για τα Χανιά. Ο Ρόμπερτ Μακ γυμνάστηκε ελαφρά λόγω ίωσης αλλά είναι στην αποστολή, αντίθετα έμεινε εκτός ο Γιάννης Σκόνδρας.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας της Super League κόντρα στον Πλατανιά, με τον Βλάνταν Ίβιτς να επιλέγει τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Χανιά.

Όπως κάθε παραμονή αγώνα, το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην τακτική με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ν’ αναλύει στους παίκτες του τη φιλοσοφία του γύρω από το ματς με τους κρητικούς και να τους δείχνει στην πράξη τι ζητάει από αυτούς. Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε τις στημένες φάσεις και σε ό,τι αφορά στην αξιοποίησή τους, αλλά και στην αντιμετώπιση. Ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση κρίθηκε προτιμότερο να γυμναστεί χαλαρά λόγω της εξασθένησης του οργανισμού του και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Αντίθετα, ο Γιάννης Σκόνδρας έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και οι Μυστακίδης, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Βίτορ, Αθανασιάδης. H 18άδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Γλύκο, Βελλίδη, Τζαβέλλα, Κίτσιου, Μαλεζά, Χατζηισαΐα, Κοροβέση, Σάμπο, Τσίμιροτ, Χαρίση, Κάτσε, Τζιόλη, Αντόνις, Πέλκα, Δημητριάδη, Ροντρίγκες, Κούστα, Μακ".

*Το βράδυ θα βραβευθούν από τον σύνδεσμο φίλων της Εθνικής Ελλάδας "Γαλανόλευκο Φάρο" πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Γλύκος και Βελλίδης.

Στην Ισπανία ο Μίχελ

Όπως είχε γράψει το Sport24.gr, ο Λούμπος Μίχελ δεν θα είναι με την ομάδα στα Χανιά, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο εξωτερικό. ΌΠως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ομάδας είναι σήμερα και αύριο στην Ισπανία για να παρακολουθήσει διάφορους αγώνες, ενώ θα κάνει και επαφές με ατζέντηδες.

Ο νικητής του διαγωνισμού "Design your PAOK 90 years t-shirt"

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 'Το σχέδιο του Μάριου Αλεξανδρόπουλου ήταν αυτό που κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και σε λίγο καιρό θα βρίσκεται τυπωμένο πάνω σε ένα ξεχωριστό μπλουζάκι, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα PAOK FC Official Stores. O σχεδιαστής κατάφερε να συνδυάσει τον Δικέφαλο αετό με τον αριθμό 90, που υποδηλώνει τα χρόνια ζωής του Συλλόγου μας.Ο Μάριος θα έχει την χαρά να παραλάβει και ένα ιδιαίτερο δώρο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νικητής θα αποκτήσει μία επίσημη φανέλα του Δικεφάλου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Στην ψηφοφορία το σχέδιο σάρωσε λαμβάνοντας σχεδόν το 70% των ψήφων".

Δείτε το σχέδιο:

Στην Ισπανία ο Μίχελ, ίωση ο Μακ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ