ΠΑΟΚ

Στην ίδια πόλη Γιώργος Σαββίδης και Χατσερίντι

Benfica's Eduardo Salvio, right, fights for the ball with Kiev's Yevhen Khacheridi during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Eduardo Salvio, right, fights for the ball with Kiev's Yevhen Khacheridi during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram φωτογραφία από τη Μαρμπέγια της Ισπανίας, εκεί όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο και ο Εβγέν Χατσερίντι με την ομάδα της Ντινάμο Κιέβου. (photo)

Είναι γνωστό ότι η περίπτωση του Εβγέν Χατσερίντι είναι ιδιάζουσα για τον ΠΑΟΚ, από την άποψη ότι ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει απευθείας γραμμή επικοινωνίας με την οικογένεια Σαββίδη.

Επίσης, είναι γνωστό ότι μετά και το "ναυάγιο Μολέντο" είναι η πρώτη επιλογή που απασχολεί τον ΠΑΟΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.Με βάση αυτά ως δεδομένα, το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε πριν λίγες ώρες στο Ιnstagram φωτογραφία από τη Μαρμπέγια της Ισπανίας, εκεί όπου βρίσκεται και η ομάδα της Ντιναμό Κιέβου για την χειμερινή προετοιμασία της, δημιουργεί συνειρμούς.

Το πόσο μεγάλη βάση μπορεί να έχουν, θα φανεί στις επόμενες μέρες, ωστόσο, η συνύπαρξη από μόνη της ως γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Πάντως, από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν "συνδέεται" το ταξίδι του Γιώργου Σαββίδη στη Μαρμπέγια με την παρουσία του Χατσερίντι στην ίδια πόλη...

Στην ίδια πόλη Γιώργος Σαββίδης και Χατσερίντι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ