Στην ίδια πόλη Γιώργος Σαββίδης και Χατσερίντι

Στην ίδια πόλη Γιώργος Σαββίδης και Χατσερίντι

Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram φωτογραφία από τη Μαρμπέγια της Ισπανίας, εκεί όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο και ο Εβγέν Χατσερίντι με την ομάδα της Ντινάμο Κιέβου. (photo)

Είναι γνωστό ότι η περίπτωση του Εβγέν Χατσερίντι είναι ιδιάζουσα για τον ΠΑΟΚ, από την άποψη ότι ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει απευθείας γραμμή επικοινωνίας με την οικογένεια Σαββίδη.

Επίσης, είναι γνωστό ότι μετά και το "ναυάγιο Μολέντο" είναι η πρώτη επιλογή που απασχολεί τον ΠΑΟΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Με βάση αυτά ως δεδομένα, το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε πριν λίγες ώρες στο Ιnstagram φωτογραφία από τη Μαρμπέγια της Ισπανίας, εκεί όπου βρίσκεται και η ομάδα της Ντιναμό Κιέβου για την χειμερινή προετοιμασία της, δημιουργεί συνειρμούς.

Το πόσο μεγάλη βάση μπορεί να έχουν, θα φανεί στις επόμενες μέρες, ωστόσο, η συνύπαρξη από μόνη της ως γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Πάντως, από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν "συνδέεται" το ταξίδι του Γιώργου Σαββίδη στη Μαρμπέγια με την παρουσία του Χατσερίντι στην ίδια πόλη...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"ΤΡΕΧΕΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΠΕΡ Ο ΠΑΟΚ

Εντατικές επαφές για Χατσερίντι, στη λίστα και ο Λομπαέρτς

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Φτιάξαμε τους πραγματικούς χάρτες του Ας Περιμένουν οι Γυναίκες

Φαντάζεσαι να χρησιμοποιούσαν GPS στο Ας Περιμένουν οι Γυναίκες;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24