ΠΑΟΚ

Στην εκπομπή του Ραπτόπουλου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Στην εκπομπή του Ραπτόπουλου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Οι αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Διαμαρτυρήθηκαν και σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας αμέσως μετά την παρουσία τους στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Οι αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του συλλόγου συνεχίζονται και αργά χθες (7/3) έκαναν παρέμβαση και στην εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της συμπρωτεύουσας.

Μερικές δεκάδες οπαδοί πήγαν ως τις εγκαταστάσεις του σταθμού και μερίδα αυτών εξέφρασε και με δημόσια παρέμβασή της τα παράπονά της για την απόφαση αφαίρεσης βαθμών, καλώντας συνάμα σε μαζική συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο. Είπαν μερικά συνθήματα στον "αέρα" και αποχώρησαν δίχως να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Στην εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου μίλησαν για τις κινητοποιήσεις που θα κλιμακωθούν, τι θα γίνει πριν τον αγώνα της Κυριακής με την Τούμπας, τη στάση Ολυμπιακού και ΑΕΚ και ζήτησαν από τον κόσμο του "δικεφάλου" να δώσει το παρών στην Τούμπα, έξω από το γήπεδο, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακόμα και αν το παιχνίδι διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

"Εμάς μας νοιάζει ο λαός να είναι ενωμένος. Δεν γίνεται για ένα ρολό χαρτί ο ΠΑΟΚ να χάσει το πρωτάθλημα", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια τους.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ