ΠΑΟΚ

Στην Αθήνα ο Σαββίδης, περιμένει το κάλεσμα Κοντονή

Στην Αθήνα ο Σαββίδης, περιμένει το κάλεσμα Κοντονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και έχει επαφές με τον Λούμπος Μίχελ.

Το ενδιαφέρον και του ΠΑΟΚ είναι στραμμένο σήμερα στα όσα θα συμβούν στις επαφές με τον Σταύρο Κοντονή και τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Λίγκας.

Κυρίως, όμως, στο αν τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεχθεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζο.

Όπως εξακολουθεί να διαρρέει το περιβάλλον του Σταύρου Κοντονή, μέχρι το μεσημέρι αναμένεται η απάντηση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού (από τους "ερυθρόλευκους" πάντως την Δευτέρα το βράδυ προέκυπτε άγνοια για το όλο θέμα) που θα καθορίσει τι ακριβώς θα γίνει από εκεί και πέρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο της Αθήνας και περιμένει το κάλεσμα του Σταύρου Κοντονή, ενώ από το πρωί της Τρίτης (8/3) έχει ταξιδέψει στην πρωτεύουσα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μϊχελ, που έχει επαφές με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, όπως επίσης και ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης με τον συνεργάτη της ΠΑΕ, νομικό Κώστα Φωτιάδη.

Τα "ξεφωνητά" Τούντορ στο ημίχρονο

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport", στο ημίχρονο του αγώνα Πανθρακικός-ΠΑΟΚ, ο Ίγκορ Τούντορ ξέσπασε στα αποδυτήρια μιλώντας στους παίκτες:

"Είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα μας. Τι θέλετε; Να με ξεφτιλίσετε στον κόσμο; Αν συνεχίσετε έτσι θα χάσουμε. Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε".

Από τους ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Τζαβέλλας ακούστηκε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να λέει:"Πρέπει να ξυπνήσουμε. Δεν είναι αυτή εικόνα που δείχνουμε. Θα ξεφτιλιστούμε...".

Όλα αυτά όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε, χωρίς αποτέλεσμα, αφού στο δεύτερο μέρος έγινε η ανατροπή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ