ΠΑΟΚ

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Κλάους και Μακ

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Κλάους και Μακ
INTIME SPORTS

Οι Αθανασιάδης και Μακ ταλαιπωρούνται ακόμη από πόνους, αλλά αναμένεται να σφίξουν τα δόντια και να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Διαβάστε την 20μελη αποστολή του "Δικεφάλου"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εξακολουθεί να πονάει στη μέση, ωστόσο προπονήθηκε και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτ Μακ που οι ενοχλήσεις στη μέση περιορίζουν την κινητικότητά του. Τόσο ο Κλάους όσο και ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είναι στη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή της αναμέτρησης και το τεχνικό σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ καταβάλλει προσπάθεια να είναι έτοιμοι ν΄αγωνιστούν.

Εντός-εκτός...

Από εκεί και πέρα, οι Γιώργος Τζαβέλλας , Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Κυριάκος Σαββίδης που τελείωσαν το ματς της Λεωφόρου με χτυπήματα, γυμνάστηκαν κανονικά και είναι… ετοιμοπόλεμοι. Αντίθετα, οι Γλύκος, Σαλπιγγίδης και Δεληγιαννίδης οι οποίοι είναι τραυματίες έμειναν εκτός μαζί με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και τον Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος πήρε ειδική άδεια (μαζί με πρόγραμμα αποθεραπείας) ν’ αποχωρήσει για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη είναιοι:

Ιτάνζ , Γιακουμής , Πούγγουρας , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κόστα , Ρατς , Σκόνδρας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Κάτσε , Κ.Σαββίδης , Μαντούρο , Τζιόλης , Πόζογλου , Μακ , Αθανασιάδης , Παπαδόπουλος , Περέιρα , Κουλούρης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ