ΠΑΟΚ

Στην αποστολή ο Μπερμπάτοφ

Στην αποστολή ο Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Μπερμπάτοφ είναι μέσα στους εκλεκτούς του Τούντορ για το ματς με την Ντόρτμουντ. Εκτός αποστολής ο Βίτορ, σε αυτήν είναι ο Σάμπο ενώ θα κάνει μαγνητική ο Ζάιρο. (VIDEO)

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ντόρτμουντ. Σε αυτήν θα είναι οι Μπερμπάτοφ και Σάμπο ενώ ο Μιγκέλ Βίτορ επιβεβαιώθηκε ότι δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και οι ενοχλήσεις του προήλθαν από ερεθισμό στο νεύρο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Βούλγαρος προπονήθηκε κανονικά χωρίς ενοχλήσεις, ο Σάμπο δεν έχει υποστεί τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη και προληπτικά γυμνάστηκε σήμερα μόνος του, ο Εγιάλ Γκολάσα έχει υποστεί θλάση από το χτύπημα του αντιπάλου χαμηλά στη γάμπα και θα επανέλθει μετά τις γιορτές και ο Ζάιρο είχε και σήμερα ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τους Γερμανούς, αποτελείται από τους: Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Αντονις, Σαββίδη, Κάτσε, Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.

To πρόγραμμα εν όψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του "Δικεφάλου" εν όψει του ματς της Πέμπτης. Αναλυτικά: "Η αποστολή του Δικεφάλου θα πετάξει στις 10:00 με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αναμένεται να προσγειωθεί στη Γερμανία έπειτα από 160’ στον αέρα. Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 (τοπική ώρα) στην αίθουσα Τύπου του Signal Iduna Park. Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ντόρτμουντ με πτήση τσάρτερ που θ’ αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Βόννης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ