ΠΑΟΚ

Στην αποστολή για Λιβαδειά ο Αθανασιάδης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
Αθανασιάδης MOTIONTEAM

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε 19 παίκτες και σε αυτούς βρίσκεται και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Πέδρο Ενρίκε συμμετέχει στην αποστολή αν και δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης.

Η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στην Λιβαδειά, ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Πέδρο Ενρίκε συμμετέχει στην αποστολή αν και δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης λόγω ενοχλήσεων από τραυματισμό στο παιχνίδι της Πέμπτης, ενώ παρά τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Στέφανου Αθανασιάδη και την πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, είναι στους 19 που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι ανέτοιμοι Λεβέκ, Δεληγιαννίδης, Κάνιας, Πέλκας και ο τιμωρημένος Μάτος.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ρέι (τερματοφύλακες), Λέοβατς, Κωνσταντινίδης (ακραίοι αμυντικοί), Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Πούγγουρας (κεντρικοί αμυντικοί), Κάτσε (ανασταλτικός μέσος), Τσίμιροτ, Σάχοβ (εσωτερικοί μέσοι) Μπίσεσβαρ (επιτελικός μέσος), Τζάλμα, Πέντρο Ενρίκε, Μακ, Λημιός (ακραίοι επιθετικοί), Πρίγιοβιτς, Κουλούρης, Αθανασιάδης (επιθετικοί).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ