ΠΑΟΚ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Πουιγκρενιέ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Πουιγκρενιέ
Πουιγκρενιέ

Δημοσιεύματα την Δευτέρα θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του αμυντικού της Ζενίτ Σεμπαστιάν Πουγικρενιέ.

Τον Σεμπαστιάν Πουγικρενιέ έχουν στα υπόψη τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Δευτέρας (22/8). Βάσει αυτών, ο "Δικέφαλος" θα προσπαθήσει να πάρει δανεικό τον υψηλόσωμο Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Ζενίτ, εφόσον μπουν χρήματα στα ταμεία είτε από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, είτε από τους κυρίους Φλωρίδη και Σαχπατζίδη.

Η "ταυτότητά" του

Ο Πουιγκρενιέ είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,88 μ. και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ανήκει στη Ζενίτ, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε δανεικός στη Μονακό, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί για μισή σεζόν και στην Μπόλτον.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρεν, το 2001, αλλά "έκανε" το όνομά του με τη φανέλα της Νανσί, στην οποία αγωνίστηκε από το 2003 ως το 2008. Εκείνη τη χρονιά υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Ζενίτ, που λίγο νωρίτερα είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA. Παρ' όλα αυτά, δεν κατάφερε να "δέσει" με τη ρωσική ομάδα. Έτσι, τον Ιανουάριο του 2009 πήγε δανεικός στην Μπόλτον και λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, παραχωρήθηκε στη Μονακό, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θα ήθελε να τον δώσει και πάλι δανεικό, για να γλιτώσει ένα μέρος του υψηλού συμβολαίου του. Ο παίκτης αμείβεται ετησίως με 1,7 εκατ. ευρώ, αλλά οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγάλο μέρος των απολαβών του.

Στον ΠΑΟΚ θα εξετάσουν σοβαρά την περίπτωσή του, εφόσον μάθουν ότι μπορούν να τον πάρουν καταβάλλοντάς του 400-500.000 ευρώ. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί ένα τέτοιο ποσό, είναι να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ