ΠΑΟΚ

Στη Βουλή ο Σαββίδης

Στη Βουλή ο Σαββίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με την ιδιότητα του προέδρου των Ελλήνων της Ρωσίας, θα μιλήσει ενώπιον των 33 βουλευτών της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς.

Στη Βουλή των Ελλήνων θα βρεθεί την Τετάρτη (30/3) στις 18.30 ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με την ενημέρωση που δίνει ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπης του Ελληνισμού της Διασποράς Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδη.

Αναλυτικά, η ενημέρωση: "Στη Βουλή θα βρίσκεται την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης, ως πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας, προσκεκλημένος του Προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη. Ο ομογενής επιχειρηματίας θα μιλήσει προς τους 33 βουλευτές-μέλη της Επιτροπής, παρουσία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη, του Αντιπροέδρου του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σαμαρά, και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Εμπόρων Θεσσαλονίκης Γιάννη Μανδρίνου, στο πλαίσιο τόσο του «Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας», όσο και της συνεχιζόμενης συζήτησης στην Επιτροπή για την ανάγκη προσέλκυσης «Επενδύσεων Ομογενών» στη χώρα μας, ενόψει μάλιστα της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ