ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη οι μάνατζερ του Βέρνμπλουμ, συζητούν με τον ΠΑΟΚ

CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Οι εκπρόσωποι του Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και συζητούν με τον ΠΑΟΚ για τον 32χρονο Σουηδό αμυντικό μέσο.

Αρκετά επεισόδια έχει το σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον ΠΑΟΚ, αλλά το τελευταίο "επεισόδιο" δεν έχει παιχτεί. Ο 32χρονος Σουηδός αμυντικός μέσος παραμένει ελεύθερος, ύστερα από την αποδέσμευσή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό του.

Το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" παραμένει "ζεστό" και οι εκπρόσωποί του, Καρλ Φάγκερ και Στέφαν Σελάκοβιτς (συνεργάτες του Πάτρικ Μερκ, ο οποίος ηγείται του γραφείου) βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις.

Άλλωστε, βρίσκονται από την Τετάρτη στην Ελλάδα. Αρχικά, βρέθηκαν στο Αγρίνιο για να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση του έτερου πελάτη τους, Σεμπάστιαν Έρικσον, στον Παναιτωλικό.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η εξέλιξη των συζητήσεων για ν' αποσαφηνιστεί το μέλλον του Πόντους Βέρνμπλουμ και το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ