ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ ο Άντονις

Tottenham Hotspur player Andros Townsend, left, and Sydney F.C player Terry Antonis battle for the ball during their friendly match in Sydney, Australia, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Rob Griffith)
Tottenham Hotspur player Andros Townsend, left, and Sydney F.C player Terry Antonis battle for the ball during their friendly match in Sydney, Australia, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Rob Griffith) AP

Ο Τέρι Άντονις ήρθε στη Θεσσαλονίκη και η μεταγραφή του μπήκε στο τελικό της στάδιο. Ο Όλσεν επισκέφθηκε τους καταρράκτες της Έδεσσας.

Ο Τέρι Άντονις έφτασε στο Θεσσαλονίκη το Σάββατο (15/8) και πλέον απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις και οι τελικές συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Του Γιώργου Παναγιωτίδη

Ο 22χρονος μέσος που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στη Σίδνεϊ, ήρθε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, καθώς ο "Δικέφαλος" έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Αυστραλίας. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις αύριο. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την απόκτησή του και αναμένονται οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Είδε Τραμπζονσπόρ ο Σαββίδης

Ο Σαββίδης κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην Τραπεζούντα και την Παναγία Σουμελά για τον Δεκαπενταύγουστο και τη γιορτή της Παναγίας, παρακολούθησε και τον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Μπούρσασπορ. Μάλιστα, ήταν καλεσμένος του προέδρου της ομάδας της Τραπεζούντας, η οποία νίκησε με 1-0 και του κυβερνήτη της περιοχής, με τους δύο άνδρες να τον συνοδεύουν.

Στους καταρράκτες της Έδεσσας ο Όλσεν

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν ρεπό το Σάββατο (15/8) και ο Ρόμπιν Όλσεν αποφάσισε να κάνει μια... κοντινή εξόρμηση. ο 25χρονος γκολκίπερ πήγε στους καταρράκτες της Έδεσσας πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram.

Μάλιστα, έγραψε στην ανάρτηση: " Σήμερα ήμασταν τουρίστες στην Έδεσσα". Ωστόσο, έγραψε την Έδεσσα... "Edesse" και ένας φίλος του ΠΑΟΚ φρόντισε να τον διορθώσει με σχόλιο στην ανάρτηση, σημειώνοντας του πως λέγεται... "Edessa".

Στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ ο Άντονις
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ