ΠΑΟΚ

Στη Σταντάρ Λιέγης ο Τσίμιροτ, ετοιμάζει κρούση για Κουρμπέλη!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ έκανε δεκτή την πρόταση των 2.500.000 ευρώ της Σταντάρ Λιέγης για τον Γκόικο Τσίμιροτ, ο Βόσνιος είπε το "ναι" και στην Τούμπα σκέφτονται να κάνουν κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η επιστροφή του Λούμπος Μίχελ από το εξωτερικό έφερε πρόταση και τελικά πώληση παίκτη του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έφτασε χθες πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης ύψους 2.500.000 ευρώ για την πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ. Προπονητής στην βελγική ομάδα είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο που έχει περάσει από τον πάγκο του ΟΦΗ και του Ατρομήτου και έχει γνώση της ελληνικής αγοράς.

Στην Τούμπα βρέθηκε χθες και ο ατζέντης που είχε κάνει την μεταγραφή του 25χρονου μέσου από την Σαράγεβο και τελικά μετά από συζητήσεις που έγιναν παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αποφασίστηκε να προχωρήσει η πώληση του "Τσίμι" στην Σταντάρ Λιέγης. Στα γραφεία κλήθηκε αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ο 24χρονος μέσος που αποδέχθηκε από την πλευρά του την πρόταση των Βέλγων και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την μεταγραφή του και τις ανακοινώσεις.

Στη συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Σταντάρ Λιέγης δεν υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης και ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα πάρει σχεδόν δύο φορές περισσότερα χρήματα από όσα είχε δώσει (1.300.000 ευρώ) το καλοκαίρι του 2015 για να αποκτήσει τον Τσίμιροτ.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τσίμιροτ φεύγει ένα παιχνίδι πριν συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μετρά 99 παιχνίδια και δύο γκολ, στα 2,5 χρόνια που αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικότερα, έκανε 26 ματς και 1 γκολ την σεζόν 2015-2016, 60 ματς χωρίς να σκοράρει πέρυσι, ενώ φέτος έχει συμπληρώσει 23 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα τέρμα.

Στον ΠΑΟΚ εκτίμησαν ότι ο Βόσνιος έφτασε την τιμή του μέσω του Δικεφάλου σχεδόν στο ανώτερο σημείο και δύσκολα θα έπιαναν πρόταση πάνω από αυτά τα χρήματα γι' αυτό και τον πούλησαν.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ

Ποια θα είναι η κίνηση του ΠΑΟΚ για την αντικατάσταση του Τσίμιροτ; Καταρχήν, οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκτιμούν ότι η ομάδα ακόμη κι αν μείνει με Σάχοβ και Κάνιας και έχοντας και τον Μαουρίσιο με τον Ελ Καντουρί, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της. Ωστόσο, υπάρχει σοβαρή σκέψη να γίνει κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο 24χρονος μέσος, με δυνατότητα να αγωνίζεται και ως στόπερ, έχει αξιολογηθεί ως ενδιαφέρουσα περίπτωση από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν φροντίσει να ρωτήσουν την τιμή πώλησής του όταν έκαναν τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Μολέντο.

Τότε, είχαν ενημερωθεί ότι ο παίκτης πωλείται με 2.500.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται υπερβολικό. Ωστόσο, γνωρίζοντας την μεγάλη οικονομική ανάγκη του Παναθηναϊκού, είναι βέβαιο ότι εφόσον αποφασιστεί ο ΠΑΟΚ να μπει σε διαπραγμάτευση με τους Πράσινους, τότε η τιμή του θα πέσει αρκετά πιο κάτω.

Με δεδομένο ότι είναι "ανοιχτό" το θέμα της μετακίνησης των Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη και Κάτσε στον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό, παράλληλα, να γίνουν και συζητήσεις για τον Κουρμπέλη.

Η σημερινή (25/1) μέρα είναι άκρως ενδιαφέρουσα από μεταγραφικής πλευράς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ