ΠΑΟΚ

Στη Σλοβακία Σαββίδης και Δεληγιαννίδης

Στη Σλοβακία Σαββίδης και Δεληγιαννίδης
Σαββίδης Βασιλακάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο νεαροί παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, πηγαίνουν δανεικοί στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε. Ο λόγος για τους Σαββίδη και Δεληγιαννίδη.

Δύο νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ο Κυριάκος Σαββίδης και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης βρίσκονται στη Σλοβακία για να προλάβουν τη μεταγραφή τους καθώς η διορία στην συγκεκριμένη χώρα είναι μέχρι την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 21χρονος μέσος Κυριάκος Σαββίδης (6 συμμετοχές φέτος, οι 4 στην Ευρώπη) τα έχει ήδη βρει σε όλα με την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε (παλεύει για τη σωτηρία της), ενώ για τον 19χρονο επιθετικό, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη (μία συμμετοχή στην Ευρώπη και μία στο Κύπελλο) θα υπάρξει ένα διάστημα τριών ημερών στο οποίο θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και μετά θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Προφανώς η κίνηση φέρει τη σφραγίδα του Λούμπος Μίχελ που έχει διασυνδέσεις στο σλοβακικό ποδόσφαιρο.

Δεν παίζει με Καλλονή ο Χατζηισαΐας

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες (κουβαλούσε και τις κάρτες του από τον Πανιώνιο). Έτσι θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, το οποίο ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε να είναι αυτό με την Καλλονή,το τελευταίο στη σειρά. Πριν από αυτό ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Αστέρα (εντός), τον Πανθρακικό και τον Παναιτωλικό (εκτός).

Διαβάστε ακόμα:

Σαββίδης: "Έλα, ας βάλουμε ένα τέλος"

"Ο Μπερμπάτοφ θα ακολουθήσει τον Γιολ;"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ