ΠΑΟΚ

Στη Ρωσία και όχι στο Τορόντο ο Σαββίδης

Στη Ρωσία και όχι στο Τορόντο ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Το προγραμματισμένο ταξίδι του Ιβάν Σαββίδη στο Τορόντο ματαιώθηκε, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρευρεθεί στην Ρωσία μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα την επόμενη Κυριακή.

Ο Ιβάν Σαββίδης επρόκειτο να ταξιδέψει στο Τορόντο την επόμενη εβδομάδα, για να δώσει το παρόν σε εκδηλώσεις ποντιακού φεστιβάλ και παράλληλα να τιμηθεί από ομογενείς οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Καναδά. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ταξίδι ακυρώθηκε, καθώς ο «ισχυρός άνδρας» του Δικεφάλου θα βρεθεί εκείνες τις ημέρες στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη, μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης θα υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη, την επόμενη Κυριακή. Ο πρωθυπουργός της χώρας θα βρεθεί εκεί για να συμμετάσχει στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ που διοργανώνεται ετησίως υπό την αιγίδα της ρωσικής προεδρίας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου Πούτιν.

Ο Πούτιν προσκάλεσε τον Τσίπρα εκεί κατά την προηγούμενη επίσκεψή του στο Κρεμλίνο, τον Απρίλιο. Μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να τιμηθεί, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες θα τον υποδεχτεί ο Ιβάν Σαββίδης, όπως προαναφέρθηκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ