ΠΑΟΚ

Στη Ρουμανία για να ηρεμήσει ο Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περνά ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας στο Βουκουρέστι μετά από την πιο έντονη περίοδο στην προπονητική καριέρα του.

Θα θυμάται για πολλά χρόνια όλα όσα συνέβησαν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 25ης Φεβρουαρίου μέχρι και το τελευταίο με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου. Ο λόγος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έζησε πράγματα πρωτόγνωρα στην προπονητική καριέρα του (δύο διαδοχικά εντός έδρας ντέρμπι που το ένα δεν άρχισε και το άλλο δεν τελείωσε), τα οποία τον φόρτισαν συναισθηματικά και τον οδήγησαν και σε σκληρές δημόσιες τοποθετήσεις που "ενόχλησαν" αρκετούς.

Ο ίδιος, βέβαια, το έκανε απόλυτα συνειδητά αφού όπως λέει " δένομαι με τις ομάδες στις οποίες δουλεύω και προσπαθώ να υπερπίζομαι το δίκιο τους" κι αν κανείς θυμηθεί πώς λειτουργούσε ως προπονητής της Ξάνθης (ακόμη και σε παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που ο κόσμος του τον αντιμετώπιζε με σχετική αντιπάθεια), μάλλον θα του αναγνωρίσει συνέπεια στη στάση του.

Ωστόσο, και ο ίδιος θέλησε να βάλει ένα "τέλος" σ' αυτή την πολύ έντονη περίοδο κι αυτή ακριβώς ήταν η λογική του τριήμερου ρεπό που έδωσε στους παίκτες του (έχουν ραντεβού για δουλειά την Τρίτη).

Ο 49χρονος κόουτς εκμεταλλεύτηκε τη δική του απόφαση για να πάει στη Ρουμανία και να περάσει μερικές ήρεμες οικογενειακές στιγμές που θα τον βοηθήσουν να αποφορτιστεί και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα, την πορεία της ομάδας του προς το φινάλε της περιόδου.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες για να πει κανείς με βεβαιότητα ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Λουτσέσκου δεν μπαίνει σ΄αυτή τη λογική.

Έχει πει και θα το επαναλάβει στους παίκτες του: "Εμείς να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής, για να αποδείξουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής εντός γηπέδου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βασιλειάδης: "Κανένα βήμα πίσω, ακόμα και αν σημαίνει Grexit"
Το αίνιγμα και η δέσμευση του Γιώργου Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ