ΠΑΟΚ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπενίτες

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπενίτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γαλλία, ένας απ' τους παίκτες που προτάθηκαν και βρίσκονται στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Ουάλτερ Μπενίτες της Νις. (video)

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έχουν θέσει επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα, με το θέμα του τερματοφύλακα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, με τον Ιβάν Σαββίδη να καλείται να κάνει την τελική επιλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γαλλία, εκτός απ' τους Γκιγέρμο Οτσόα και Ροντρίγκο Ρέι, μία περίπτωση που προτάθηκε στους "ασπρόμαυρους" και εξετάζεται είναι αυτή του τερματοφύλακα της Νις, Ουάλτερ Μπενίτες.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ - συμπαίκτης των Τάσου Δώνη και Μάριο Μπαλοτέλι στην ομάδα έκπληξη του γαλλικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν (3η πίσω από Μονακό και Παρί Σεν-Ζερμέν) - έχει ιταλικό διαβατήριο, το οποίο σημαίνει πως δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.

Αποκτήθηκε 24χρονος άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 απ' την Κίλμες, στην οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν προερχόμενος απ' τις ακαδημίες της. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Νις συζητά τόσο τον δανεισμό του, όσο και την παραχώρησή του με κανονική μεταγραφή.

O Μπενίτες πραγματοποίησε 48 συμμετοχές με την Κίλμες, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 16 εξ αυτών, ενώ παράλληλα είναι τρεις φορές διεθνής με την U20 της Αργεντινής. Μάλιστα, κλήθηκε και στην Ανδρών της "αλμπισελέστε" σε φιλική αναμέτρηση, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: OGC Nice

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ