ΠΑΟΚ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Έπελ

Hungary's Marton Eppel attends a press conference in the training centre of the Hungarian Soccer Federation in Telki, Hungary, Monday, March 13, 2017. Hungary will face Portugal in the World Cup 2018 Qualifying Group B soccer match at the Estadio da Luz in Lisbon, on Saturday, March 25. (Tibor Illyes/MTI via AP)
Έπελ (Tibor Illyes/MTI via AP) AP

Ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει επιθετικό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και μία από τις περιπτώσεις που του έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτή του Ούγγρου Μάρτον Έπελ. (VIDEO)

Είναι δεδομένο ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει επιθετικό. Έναν ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Πρίγιοβιτς ή θα αποτελέσει μπακ απ του Σέρβου. Στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν προταθεί αρκετές περιπτώσεις και μία εξ' αυτών είναι ο Μάρτον Έπελ.

Ο Ούγγρος είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1991, έχει ύψος 1.90 κι εφέτος έχει πραγματοποιήσει τρομερή χρονιά με τη Χόνβεντ. Έχει σημειώσει 15 γκολ σε 26 παιχνίδια και είναι πρώτος σκόρερ, έχοντας δύο περισσότερα από τον πρώην φορ του Ολυμπιακού, Μάρκο Σέποβιτς, της Βιντεότον. Παράλληλα, μετρά και τέσσερις ασίστ.

Ο Έπελ ανήκει στη Χόνβεντ μέχρι το 2018 και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, τον έχει τσεκάρει από κοντά. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ουγγαρίας, ενώ ακόμη δεν έχει καταγράψει συμμετοχή με αυτή των ανδρών, παρότι έχει κληθεί σε αυτή.

Ο 25χρονος Μαγυάρος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της MTK και τον Ιούλιο του 2011 πήρε μεταγραφή στην Ολλανδία, στη Ναϊμέγκεν. Το δεύτερο μισό της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην πατρίδα του, για την Paksi. Εκεί έμεινε μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014, ενώ το δεύτερο επέστρεψε στην MTK.

Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 έπαιξε σε Paksi και Dunaújváros, ενώ από το 2015 έως σήμερα παίζει στη Χόνβεντ, η οποία διεκδικεί πρωτάθλημα. Το Σάββατο (27/5) είναι το τελευταίο ματς της σεζόν και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Βιντεότον.

Άξιο αναφοράς ότι αυτές οι δύο ομάδες κοντράρονται μεταξύ τους το Σάββατο (27/5) και ο νικητής θα πάρει το πρωτάθλημα. Σε ενδεχόμενη ισοπαλία θα πάρει τον τίτλο η Χόνβεντ, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία.

(Tibor Illyes/MTI via AP)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ