ΠΑΟΚ

Στη κλήρωση του Μουντιάλ ο Γιώργος Σαββίδης

Στη κλήρωση του Μουντιάλ ο Γιώργος Σαββίδης

Ο Γιώργος Σαββίδης βρέθηκε στη κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μόσχα και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά όπου και αν βρίσκεται εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ και πάντα τον έχει στη καρδιά του. (VIDS & PICS)

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Μόσχα και στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσία του στον χώρο της εκδήλωσης.

Ο Γιώργος Σαββίδης τόνισε ότι όπου πάει εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ και πως τον έχει πάντα στη καρδιά του ενώ παράλληλα έριξε και το "καρφάκι" του για την απουσία της Εθνικής Ελλάδας από την κλήρωση.

Αρχικά ανέβασε ένα instastory που έγραψε: "Εκπροσωπoύμε τον ΠΑΟΚ στη Μόσχα, θα ήταν θαυμάσιο αν η Ελλάδα έπαιρνε μέρος. Ελπίζω ότι με τη νέα διοίκηση και με νέο "αίμα" στην ομάδα δεν θα ξαναχάσουμε ποτέ καμιά μεγάλη διοργάνωση".

Και στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία με τη μασκότ του Μουντιάλ 2018, τον Zabivaka, και με τον ίδιο να κρατάει το κινητό του μια φωτογραφία του ΠΑΟΚ όπου έγραψε: "Όπου και αν πάω ο ΠΑΟΚ είναι πάντα στην καρδιά μου".

br

wherever I go PAOK is always in my heart #moscow #rostov #finaldraw #paok #thessaloniki

A post shared by @georgiss.s on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ