ΠΑΟΚ

"Στενή επικοινωνία ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ"

"Στενή επικοινωνία ΠΑΟΚ-Μπερμπάτοφ"

Τι περιμένει ο Βούλγαρος επιθετικός, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και η πρόταση του "Δικεφάλου" που έχει κατατεθεί εδώ και τρεις μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η βουλγάρικη ιστοσελίδα Football24.bg ο Μπερμπάτοφ βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Οπως γράφεται χαρακτηριστικά, η διοίκηση του "Δικεφάλου" τηρεί τις τελευταίες ημέρες στάση αναμονής, ενώ ο ποδοσφαιριστής περιμένει μήπως την τελευταία στιγμή έρθει κάποια πρόταση από την Αγγλία.

Ο συντάκτης, μάλιστα, επικαλείται πηγή από Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Μπερμπάτοφ κατατέθηκε πριν από τρεις μέρες, όμως, ο 34χρονος στράικερ ακόμη δεν απάντησε, ελπίζοντας σε κάποια προσφορά από κάποιο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

"Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η μεταγραφή έγινε ή θα γίνει, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι δύο πλευρές διατηρούν στενή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες", δήλωσε, συγκεκριμένα, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα Football24.bg.

Για τον Μπερμπάτοφ ενδιαφέρονται ακόμη οι Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα, Τότεναμ και Σαμπντόρια.

Η "οικονομική λαιμαργία" του Μπερμπάτοφ και η Αστον Βίλα

Στο μεταξύ, από σήμερα (1/9) το πρωί έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά ρεπορτάζ τα οποία κάνουν λόγο για ταξίδι του Μπερμπάτοφ στο Μπέρμιγχαμ για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Αστον Βίλα. Οπως αναφέρεται οι "χωριάτες" είναι αποφασισμένοι να αποσπάσουν την υπογραφή του, αλλά όπως σημειώνεται σε χαρακτηριστικό κείμενο της ιστοσελίδας " topmercato.com" "η οικονομική λαιμαργία του Μπερμπάτοφ θα μπορούσε να εκτροχιάσει την υπόθεση".

Δείγμα του ότι μόνο εύκολο δεν είναι για κάποια ομάδα, ακόμη και αγγλικά, να αποκτήσει τον Βούλγαρο επιθετικό, ο οποίος έχει πολύ αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ