ΠΑΟΚ

Στέλνουν Βίστσα στον ΠΑΟΚ

Στέλνουν Βίστσα στον ΠΑΟΚ
Βίστσα FOTO: DAMIR HAJDARBAI, SARAJEVSKI.BA

Βοσνιακή ιστοσελίδα συγκαταλέγει τον ΠΑΟΚ μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Έντιν Βίστσα και σημειώνει ότι η Μπασάκσεχιρ θα βάλει καλά χρήματα στα ταμεία της.

Το όνομα του Έντιν Βίστσα βρίσκεται σταθερά στο μεταγραφικό προσκήνιο τις τελευταίες μέρες και φαίνεται πως δεν είναι μόνο δική του επιθυμία να εξαργυρώσει την καλή χρονιά που έκανε με την Μπασάκσεχιρ.

Και η τουρκική ομάδα υπολογίζει να βάλει καλά χρήματα στα ταμεία της, αφού η τιμή πώλησής του δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 4 εκ. ευρώ, ενώ τον είχε αγοράσει πέντε χρόνια πριν από την Ζελέζνιτσαρ με 400.000 ευρώ.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα " bosnische-nationalmannschaft.com", ο Βίστσα, που μαζί με τον Μιραλέμ Πιάνιτς είναι δύο πιο περιζήτητοι Βόσνιοι διεθνείς, ενδιαφέρει τη Βέρντερ, την Τραμπζονσπόρ και τελευταία και τη Σεβίλλη, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του ΠΑΟΚ, εκεί όπου μπορεί να γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο ταχύς ακραίος στην τουρκική Σούπερ Λίγκα έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια, έχει σκοράρει 14 φορές και έχει δώσει και 5 ασίστ, επιδόσεις διόλου ευκαταφρόνητες για έναν παίκτη που δεν είναι καθαρόαιμος φορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ