ΠΑΟΚ

Στέλνουν τον Μπερμπάτοφ ξανά στην Αγγλία

Στέλνουν τον Μπερμπάτοφ ξανά στην Αγγλία
Μπερμπάτοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ξένη ιστοσελίδα, ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ είχε επαφές που αφορούσαν την συνέχεια της καριέρας του στην Αγγλία ενώ τονίζεται πως δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και για το ότι υπάρχουν δύο αγγλικές ομάδες γι' αυτόν αναφορικά με την νέα σεζόν (μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας και η Αστον Βίλα που είναι τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ) γράφει η ιστοσελίδα blitz.bgπου τονίζει πως ο Βούλγαρος δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Αρχικά αναφέρεται:

" O Mπερμπάτοφ ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο αγγλικού συλλόγου σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές. Η συζήτηση έγινε την παραμονή του Πάσχα και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι Αγγλοι να κάνουν συγκεκριμένη προσφορά στον Βούλγαρο. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και σχεδόν σίγουρα θα κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ".

Ακόμη στο δημοσίευμα γράφεται: "Μια άλλη πηγή αναφέρει πως ο Μπερμπάτοφ τις παραμονές του Πάσχα είχε μια μεγάλη συζήτηση με τον Στίλιαν Πετρόφ (σ.σ. είχε λευχαιμία) ο οποίος σκοπεύει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ετσι του πρότεινε την επόμενη σεζόν να παίξουν μαζί στην Αστον Βίλα".

Οσο για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ; Οι Βούλγαροι είναι απόλυτοι πως... "το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν θα ανανεωθεί. Ο Μπερμπάτοφ ακόμη δεν έχει αποφασίσει 100% αν τελειώσει την καριέρα του ή θα παίξει".

Είδε το Παρτιζάν-Τσάτσακ ο Μίχελ

Πολλά ταξίδια στο εξωτερικό κάνει ο Λούμπος Μίχελ που ασχολείται με τον αγωνιστικό προγραμματισμό του ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος μάλιστα βρέθηκε στην Σερβία και εκεί είδε το ματς Παρτιζάν-Τσάτσακ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ