ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Η νοοτροπία θα αλλάξει με παίκτες ποιότητας"

GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk
GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk INTIME SPORTS

Ποιο είναι το μήνυμα του Χουμπ Στέφενς στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη μετά το στραπάτσο στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό

Προκάλεσε συζητήσεις και αναλύσεις η απρόσμενη ήττα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Και η αλήθεια είναι ότι επανέφερε στο προσκήνιο, πολύ έντονα, την ανάγκη για μεταγραφές.

Ο Χουμπ Στέφενς, έστω και έμμεσα, τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα του με παίκτες ποιότητας προκειμένου να αλλάξει η νοοτροπία, την οποία έθιξε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Για να έχουμε τη σωστή νοοτροπία, πέρα από δουλειά, χρειάζονται κι άλλοι παίκτες που θα έχουν το πνεύμα του νικητή"τόνισε στις συνομιλίες του με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ, φέρνοντας, μάλιστα, το παράδειγμα του Στοχ που έδειξε πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται το παιχνίδι.

Επιπλέον, ο Στέφενς, υπογράμμισε την αναγκαιότητα απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού-ηγέτη, αφού υπάρχει απογοήτευση και δυσφορία από τις έως τώρα εμφανίσεις του Ινίγο Λόπεθ.

Μάλιστα, αυτός είναι και ένας λόγος που ο ΠΑΟΚ κρατά στάση αναμονής στην υπόθεση Μπράαφχαϊντ που είναι πρώτα αριστερός μπακ και μετά στόπερ.Εξελίξεις στα μεταγραφικά αναμένονται μετά το ματς με τη Σάλκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ