ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Γιατί να τρώμε πάντα πρώτοι γκολ;"

Στέφενς: "Γιατί να τρώμε πάντα πρώτοι γκολ;"
INTIME SPORTS

Που στάθηκε ιδιαίτερα ο Χουμπ Στέφενς μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Ολλανδός προπονητής μίλησε και το θέμα Κάτσε. Φόβοι για θλάση του Βίτορ.

Απογοητευμένος από το γεγονός πως για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο του να ανοίξει το σκορ δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ολλανδός αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του Τζαβέλλα ως στόπερ, τις μεταγραφές, αλλά και το θέμα του Κάτσε που επανήλθε στην 18άδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

"Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, ειδικά αν δούμε πόσο κυρίαρχοι ήμασταν σήμερα και το μόνο που θέλω είναι να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου" είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ομως κάνουμε πάντα το λάθος να αφήνουμε τον αντίπαλο να προηγηθεί και αυτό μετά μας στοιχίζει πολύ σε ενέργεια".

Τόνισε ότι:

"Μπορούμε να μάθουμε πολλά, απ' όλα τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε. Ειδικά σε αυτά τα ματς είναι σημαντικό να βάζεις πρώτος γκολ, θα μπορούσαμε αν πετύχαίναμε πρώτοι το γκολ να στη συνέχεια να βγαίναμε εμείς στην κόντρα επίθεση, αντίθετα είδαμε τους γηπεδούχους και αυτό είναι απίστευτο να παίζουν αυτοί την κόντρα επίθεση".

Για την διαφορά από τον Ολυμπιακό:

"Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα γι'΄αυτό το θέμα αλλά καμιά φορά είναι καλύτερο να μη λες τίποτα. Είμαστε και στην Αθήνα... Μερικές φορές πρέπει να χαμογελάς. Κάποιες φορές λέω ότι το να μιλάς είναι αργυρός και το να κλείνεις το στόμα σου χρυσός".

Για τα μεταγραφικά:

"Μόνο όταν υπογράφει ένας παίκτης μπορείς να πεις κάτι. Δεν υπάρχει κάτι".

Για την προσαρμογή του Τζαβέλλα ως στόπερ:

"Πρέπει να σας πω πως είναι ένα πράγμα που είδαμε στις προπονήσεις. Έτσι κι αλλιώς με τον Λίνο και τον Σπυρόπουλο είμαστε καλυμμένοι στα αριστερά. Ο Τζαβέλλας έχει αντεπεξέλθει πολύ καλά έως τώρα".

Για τις χαμένες ευκαιρίες:

"Δεν με προβληματίζει παραπάνω είχαμε και με τον Απόλλωνα πολλές ευκαιρίες και πολλά κόρνερ. Είναι γεγονός ότι πρέπει να μάθουμε όταν έχουμε την μπάλα να κάνουμε γκολ, όμως, εμείς καταφέραμε από ένα λάθος πλάγιο να δεχτούμε γκολ. Αφού έχουμε την μπάλα στα πόδια μας πρέπει να μάθουμε να σκοράρουμε πρώτοι. Πιστέψτε με ότι πριν από δύο μήνες δεν ήμασταν τόσο κυρίαρχοι όσο στα τελευταία παιχνίδια αλλά σαφώς θα πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την εκτελεστικότητά μας".

Για τον Κάτσε:

"Ο Κάτσε είναι μέλος του ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ελπίζω και εκείνος. Το γεγονός ότι έχει να παίξει αρκετούς μήνες μας κάνει να πρέπει να τον βάλουμε σταδιακά. Και σήμερα θα τον βάζαμε αλλά προτίμησα τον Λίνο επειδή κάναμε πολλές σέντρες και θέλαμε έναν παίκτη να φέρει σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή. Πιστεύω σιγά σιγά να ενσωματωθεί και ο Κάτσε. Όλοι ζούμε γύρω από τον ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει ότι κατηγορούν και τους διεθνείς ότι παίζουν καλύτερα με την Εθνική, πρέπει να τους υποστηρίξουμε"

Φόβοι για την σοβαρότητα του τραυματισμού Βίτορ

Ο Μιγκέλ Βίτορ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 60' του αγώνα με τον Ατρόμητο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση β΄βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος αμυντικός ενδέχεται να απουσιάσει ξανά για σεβαστό χρονικό διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ