ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο"

Στέφενς: "Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο"
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για τα γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βέροια που όπως είπε ήρθαν στα σωστά σημεία.

"Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Βέροια. Παίζουν με μεγάλες μπαλιές και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο.

Πετύχαμε στην σωστή στιγμή τα γκολ, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για το τέρμα της Βέροιας. Μετά το παιχνίδι δεν σχολιάζω ποτέ τους διαιτητές, να το ξέρετε...", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Ηταν δύσκολο ματς με τις ψηλές μπαλιές της Βέροιας. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι από την άμυνα, αλλά τα γκολ έδωσαν τις σωστές απαντήσεις".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πολλές φάσεις: "Παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, παίζαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε πάντα και δεν είχαμε πάντα τις σωστές απαντήσεις".

Για το ντεμπούτο των Νίνη και Τζαβέλλα: "Επαιξαν στην αρχική ενδεκάδα και νομίζω όλοι όσοι αγωνίστηκαν τα πήγαν καλά. Μπήκαν ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό".

Για το πρόσωπο της Βέροιας: "Οπως σας είπε περιμέναμε να είναι δύσκολο, η Βέροια δεν είχε ήττα στα τρία πρώτα ματς. Εχασε ένα παιχνίδι σήμερα, αλλά θα έχουν τις ευκαιρίες τους στην συνέχεια. Δεν είμαι προπονητής της Βέροιας, μπορείτε να ρωτήσετε τον Κάανεν για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Βέροιας. Εγώ είδα μία καλή Βέροια".

Για τις αλλαγές: "Περιμέναμε ότι θα παίξουν με ψηλές μπαλιές και αυτό μας έκανε να σκεφτούμε να βγάλουμε δύο μικρόσωμους παίκτες και να βάλουμε δύο υψηλόσωμους. Επίσης ο Βούκιτς μπήκε γιατί μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να κερδίσει χρόνο".

Για την θέση που θα χρησιμοποιεί τον Νίνη: "Θα δούμε στο μέλλον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ