ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Η ομάδα δεν έχει αρρώστια"

Στέφενς: "Η ομάδα δεν έχει αρρώστια"
INTIME SPORTS

Ο Στέφενς απέδωσε την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην έλλειψη συγκέντρωσης και τόνισε την πίστη του ότι μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.

Μία νίκη που κρατούσε στα χέρια του για περισσότερα από 70' λεπτά έχασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να προηγήθηκε με 2-0, αλλά έφυγε τελικά από την Κρήτη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του αγώνα είπε:

"Βλέποντας το παιχνίδι είδαμε τον ΠΑΟΚ να έχει δύο πρόσωπα. Του πρώτου ημιχρόνου, των δύο πρώτων λεπτών του δευτέρου μέρους, και τα υπόλοιπα 42 λεπτά. Είναι απίστευτο που χάσαμε την συγκέντρωσή μας μετά το 0-2 πως αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι και πως ξεχάσαμε ότι ένα ματς δεν κρατάει 46 λεπτά αλλά 90. Οι ίδιοι παίκτες που έπαιξαν καλά και έδωσαν το προβάδισμα έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να ισοφαρίσει".

Αμέσως μετά μίλησε:

Για τις ευθύνες: "Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του. Είναι σημαντικό ο καθένας να καταλάβει ποιο είναι το δικό του λάθος του. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις ένα προβάδισμα δύο γκολ και μετά να σταματήσεις να παίζεις ποδόσφαιρο".

Για τα επαναλαμβανόμενα λάθη: "Όλη η ομάδα κάνει τα λάθη, αλλά από κάποιον ξεκινάει. Επίσης κάναμε λάθη και στο πρώτο ημίχρονο. Οταν βάζεις δύο ωραία γκολ πιστεύεις ότι εκείνη την στιγμή μπορείς να παίξεις το ποδόσφαιρο που θέλεις, αλλά εμείς σταματήσαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν ήμασταν τουλάχιστον συγκεντρωμένοι μετά το 0-2 και γιατί να κάνουμε τέτοια λάθη. Δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά όλη η ομάδα".

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ: "Δεν νομίζω ότι η ομάδα έχει αρρώστια, νομίζω είναι θέμα συγκέντρωσης. Γιατί να σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο μετά το 0-2;".

Για το αν οι παίκτες δεν αντιλαμβάνονται αυτά που τους λέει: "Δεν ξέρω αν δεν κάνουν αυτά που τους λέω. Πριν το ματς ζητήσαμε 90 λεπτά συγκέντρωση και αγωνιστικότητα. Νομίζω ότι πάμε καλύτερα όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ, γιατί οι παίκτες προσπαθούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Οταν προηγούμαστε αντί να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη εφησυχάζουμε".

Για την εξέλιξη που είχε το ματς: "Είχαμε την ευκαιρία για το 0-2 από το πρώτο ημίχρονο αλλά το κάναμε στο δεύτερο μέρος. Οταν έχεις αυτό το σκορ δεν μπορείς να χαραμίζεις αυτό το προβάδισμα, κάναμε ένα λάθος με το οποίο μείωσε ο αντίπαλος και άρχισε να πιστεύει ότι μπορεί την ανατροπή. Οταν είσαι μπροστά με 0-2 το θέμα είναι να μην δίνεις ευκαιρίες στον αντίπαλο".

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: "Ελπίζω ότι η κατάσταση διορθώνεται, θα δουλέψουμε με τους παίκτες. Είναι αρκετοί που θα παίξουν με τις Εθνικές τους και αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά θα επιμείνουμε και ελπίζουμε να έχουμε βελτίωση".

Για τον ρόμβο που προτίμησε σήμερα: "Είχε να κάνει με τους παίκτες που είδαμε ότι δούλεψαν με διάθεση τις προηγούμενες ημέρες και επιλέξαμε ένα σχήμα χωρίς ακραίου και δύο επιθετικούς. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα σήμερα ήταν τακτικό, ήταν θέμα νοοτροπίας. Επίσης, χωρίς να είναι δικαιολογία παίξαμε μεσοβδόμαδα αγώνα και είχαμε ταξίδι. Βέβαια, οποιοσδήποτε επαγγελματίας πρέπει αν είναι σε θέση να παίζει τρία ματς την εβδομάδα. Είχαμε, πάντως, απέναντί μας έναν αντίπαλο που ήταν φρέσκος, αλλά όπως και να έχει απαγορεύεται να χάσεις μετά το 0-2" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ