ΠΑΟΚ

Στανόγεβιτς: "Ο ΠΑΟΚ είναι στο 60-70% και αυτό αρκεί τώρα"

Στανόγεβιτς: "Ο ΠΑΟΚ είναι στο 60-70% και αυτό αρκεί τώρα"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ενόψει των επίσημων αγώνων, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Λέοβατς ομολογώντας ότι μίλησε μαζί του, σχολίασε την απουσία πολλών Ελλήνων παικτών από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και δήλωσε έτοιμος να κάνει τις εισηγήσεις του σε Σαββίδη-Μίχελ.

Περίπου στο 70% αυτού που θέλει να παίζει βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε έτοιμος να κάνει εισηγήσεις σε Σαββίδη-Μίχελ για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, έδωσε εξηγήσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Λέοβατς, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία Ελλήνων παικτών, που προς το παρόν δεν είναι μεγάλη, στον δικό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ανόρθωση:
«Και τα δύο είναι σημαντικά. Και οι ευκαιρίες που κάναμε και να διορθώσουμε κάποια κενά πίσω. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα ή την επίθεση. Σ’ αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποια προβλήματα, συνολικά είμαι, όμως, ικανοποιημένος από την εικόνα που βγάλαμε».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τους επίσημους αγώνες:
«Δεν είμαστε έτοιμοι 100% αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαστε γύρω στο 60-70% αυτού που θέλουμε να φτάσουμε. Γι’ αυτά τα ματς που έρχονται είμαστε έτοιμοι. Από εδώ και πέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αν ο νέος ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά, τις μεταγραφές και τον τραυματισμό του Λέοβατς:
«Ο Λέοβατς είχε πρόβλημα από πριν, είχε παίξει πολλά ματς πέρυσι. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και πιστεύω θα είναι έτοιμος στα ματς με την Ολίμπικ. Ξέρω τι χρειάζεται αυτή η ομάδα για να γίνει καλύτερη, Αν αυτό θα είναι αρκετό για το Πρωτάθλημα θα φανεί, έχω εικόνα για αυτούς που έχουμε και αυτούς που θέλω να αποκτήσουμε και θα κάνουμε μία συζήτηση με τον Λούμπος Μίχελ και τον Ιβάν Σαββίδη».

Για τον αν μίλησε με τον Λέοβατς και αν ο Κροάτης εξέφρασε δυσφορία για τον ρόλο του:
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η κουβέντα για τον Λεοβτας. Ξέρω και εγώ και ο παίκτης ότι γράφτηκε κάτι στο διαδίκτυο. Είναι καλός ποδοσφαιριστής καλό παιδί, μπορεί να δώσει πολλά στο επιθετικό κομμάτι. Πέρυσι αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παίκτες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην διαχείριση τους. Επιλέγω το ροτέισιον και θα το κάνω στη διάρκεια της σεζόν.

Έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, σε κάποια ματς θα παίξει ο Λεβέκ και σε κάποια ο Λέοβατς είναι ξεκάθαρο αυτό. Έχω μιλήσει μαζί του, αλλά αυτό ισχύει και για άλλους παίκτες και δεν, αντιλαμβάνομαι γιατί δεν ρωτάτε για αυτούς . Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να τους έχουμε όλους μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το πότε θα γίνει η συνάντηση με Σαββίδη-Μιχελ και γα το αν αρκεί αυτή την περίοδο η ετοιμότητα του 70%:
"Σε ό,τι αφορά στην ετοιμότητα είπα ως παράδειγμα ότι είμαστε στο 60-70%. Θα είμαστε έτοιμοι στα δύο επίσημα παιχνίδια. Για τις μεταγραφές δεν υπάρχει κάποια επίσημη συζήτηση, μιλάμε καθημερινά με Μίχελ θα μεταφέρω τις σκέψεις μου, είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία".

Για την επιλογή να είναι ο Πέλκας αρχηγός και τι σημαίνει αυτό:
«Ήταν πολύ καλός στην προετοιμασία, στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο μοναδικός Έλληνας στην ενδεκάδα είναι ένας παίκτης από την Ακαδημία γι’ αυτό τον επέλεξα αρχηγό. Θα κάνω ροτέισιον και θα πάρουν διάφοροι την ευκαιρία».

Για το αν θέλει να βρει Έλληνες σημεία αναφοράς στην ομάδα ή δεν τον ενδιαφέρει αυτή η παράμετρος: «Είναι καλό να υπάρχουν Έλληνες και ειδικά παίκτες από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν παίζουν. Αυτή την περίοδο όμως δεν μπορώ να συμβιβαστώ, ψάχνω την καλύτερη ενδεκάδα. Και στην Παρτίζαν είχα εννιά παίκτες από την Ακαδημία. Είναι μία τελείως διαφορετική περίπτωση τα δύο κλαμπ γιατί εδώ μπορούμε να αποκτήσουμε πολύ καλούς ξένους παίκτες, υπάρχει η οικονομική δυνατότητα».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ