ΠΑΟΚ

Στανόγεβιτς: "Έχουμε καλή βάση, θέλουμε 2-3 παίκτες ακόμη"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν και μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση που θα χρειαστεί η ομάδα του. Τι δήλωσε ο Ζάιρο.

Τις εκτιμήσεις του μετά το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ έκανε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, τις μεταγραφές και την παρουσία του νεαρού Δημητρίου.

Αρχικά, τόνισε: "Χρειαζόμαστε 2-3 παίκτες ακόμη, έχουμε βάση ως ομάδα, καλή χημεία. Παίζουμε λίγο διαφορετικά, με δεύτερο επιθετικό και θέλουμε να βρούμε λίγο τον συγχρονισμό μας".

Για το αν περιμένει τερματοφύλακα και τις παρατηρήσεις που έκανε στον Σιαμπάνη: "Περιμένω νέα, περιμένω έναν τερματοφύλακα. Σε ό,τι αφορά στον Σιαμπάνη είναι νεαρός δεν έχω πρόβλημα, δουλεύει καλά. Στη συγκεκριμένη φάση ήταν χαλαρός. Πρέπει κάθε παίκτης να σκέφτεται πότε θα σταματήσει και πότε θα παίξει. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ σοβαρή".

Για τη θέση που θα χρειαστεί ενίσχυση ο ΠΑΟΚ πλην του τερματοφύλακα και του δεύτερου επιθετικού: "Θα δούμε και τα επόμενα ματς, από το ματς με τη Γάνδη, μέχρι το φιλικό με τον Άγιαξ και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Έχουμε χρόνο ακόμη να αποφασίσουμε, αλλά χρειαζόμαστε δύο παίκτες ακόμη".

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: "Θα είναι έτοιμη. Θα δουλέψουμε, μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες να ρυθμίσουμε. Ποιος θα παίζει στο κέντρο ποιος στα άκρα. Θεωρώ και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι".

Για την παρουσία των νεαρών και αν θα έχουν χώρο σε έναν ΠΑΟΚ με υψηλούς στόχους: "Φυσικά και έχουν, εξαρτάται από αυτούς. Θα έχουνε ευκαιρίες σ' αυτή την περίοδο της προετοιμασίας. Από το σημερινό παιχνίδι είμαι πολύ ευχαριστημένος κυρίως με τον Δημητρίου (σ.σ. στόπερ από την Κ20 που προωθήθηκε φέτος και αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος) γιατί είναι το πρώτο του ματς στην πρώτη ομάδα. Ο Πούγγουρας και ο Δεληγιαννίδης συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και καιρό".

ΖΑΪΡΟ: "ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ"

Ο Ζάιρο ντε Μασέδο μίλησε μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τουμπίζ και δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει ενεργό ρόλο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε: "Αισθάνομαι έτοιμος έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και θα παλέψω για μια θέση στο ρόστερ. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές καλοί στο ρόστερ της ομάδας, όμως εγώ θα παλέψω μέχρι τέλους και αισθάνομαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω", είπε στην αρχική του τοποθέτηση".

Πρόσθεσε ακόμη, σε ό,τι αφορά στον σχηματισμό της ομάδας και τη θέση του στο γήπεδο: "Αισθάνομαι άνετα σε αυτό το σύστημα και τη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο, μπορώ να αγωνιστώ και στα άκρα και οπουδήποτε και αν μου πει ο προπονητής μου να αγωνιστώ εγώ θα παλέψω για το καλύτερο".

Τέλος, για τον Στανόγεβιτς, τόνισε: "Δεν έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι η δουλειά μου στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα δεν εξαρτώνται από μένα".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξεμούδιασμα με όμορφα γκολ, ο ΠΑΟΚ 4-0 την Τουμπίζ
Ουάρντα: "Ο ΠΑΟΚ ζητά 6.000.000 ευρώ για να με πουλήσει"!
Τα λένε Μίχελ - Μαλεζάς
Το ραντεβού και η τελική απόφαση του Οτσόα
Στην Ολλανδία ο Μίχελ, συζητά με Στανόγιεβιτς για τα μεταγραφικά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ