ΠΑΟΚ

Στανόγεβιτς: "Είμαστε φαβορί, θα είμαστε έτοιμοι"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς σχολίασε το αποτέλεσμα του τρίτου προκριματικού του Europa League και το γεγονός ότι η ρεβάνς θα γίνει στην Τούμπα. Το σχόλιο του Εβγέν Σάχοβ για την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Αμέσως μετά την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League , o Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε στο ΠΑΟΚ TV και σχολίασε στο ζευγάρωμα του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ Ντόνετσκ. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το πως είδε το αποτέλεσμα της κλήρωσης: "Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε το ουκρανικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχουν σημαντικές ομάδες, αλλά έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και για αυτό πιστεύω είμαστε το φαβορί".

Για τις πρώτες πληροφορίες που έχει για την αντίπαλο: "Έχουν έναν νεαρό προπονητή ο οποίος είναι στην ομάδα 3-4 χρόνια. Έχουν αλλάξει αρκετά την ομάδα και θα έχουν και δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσουν εμάς, οπότε θα είναι λίγο πιο έτοιμοι. Τώρα θα ξεκινήσει η ανάλυση του αντιπάλου".

Για το αν είναι καλό που ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα: "Προτιμώ το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά επειδή είναι ξεκίνημα της σεζόν είναι καλό που θα παίξουμε την πρώτη αναμέτρηση στην έδρα του αντιπάλου".

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα: "Φυσικά και θα είμαστε. Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Τέλος, για την άφιξη του Ρέι: "Μας βοηθάει πολύ η άφιξη του. Είμαστε χαρούμενοι γιατί διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, ήταν αρχηγός και ηγέτης στην προηγούμενη ομάδα του και εμείς θέλαμε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση".

Σάχοβ: "Δύσκολο να πω αν η κλήρωση είναι καλή ή όχι"

Ο Εβγέν Σάχοβ μίλησε στο ΠΑΟΚ TV για την Ολίμπικ Ντόνετσκ και τόνισε ότι η πρόκριση εξαρτάται από την απόδοση του ΠΑΟΚ. Ως γνώστης του ουκρανικού ποδοσφαίρου, ήταν ο κατάλληλος για να μιλήσει για την κλήρωση του "δικεφάλου". Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα που έχει για την Ολίμπικ Ντόνετσκ: "Είναι μια ομάδα που έκανε καλή χρονιά πέρσι και πήρε την 4η θέση, όμως έχουν έρθει πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και δε γνωρίζουμε την τακτική με την οποία αγωνίζονται. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι σαν ουκρανική ομάδα θα παλέψει ως το τελευταίο λεπτό για τη νίκη".

Για το αν είναι καλή η κλήρωση: "Είναι δύσκολο να πω αν η κλήρωση είναι καλή ή όχι. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε και θα πάρουμε τα αποτελέσματα και την πρόκριση".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: "Έχουν μείνει μόνο δύο με τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα. Εμείς πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα με τον τρόπο που παίζουμε".

Για το αν αισθάνεται χαρούμενος που θα επιστρέψει στην Ουκρανία: "Σίγουρα και χαίρομαι. Έχω παίξει πολλές φορές εκεί και έχω ωραίες αναμνήσεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ