ΠΑΟΚ

Στανόγεβιτς: "Εικόνα μετά τα πρώτα φιλικά"

Στανόγεβιτς: "Εικόνα μετά τα πρώτα φιλικά"
Στανόγεβιτς MOTIONTEAM

Οι πρώτες σκέψεις του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για το υλικό που έχει στη διάθεσή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και η αναμονή για τις αναμετρήσεις στο Χορστ, όπου θα γίνει η προετοιμασία. (VIDEO)

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αναφέρθηκε στο πρώτο κομμάτι προπονήσεων επί ελληνικού εδάφους που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (30/6) και στην επόμενη μέρα που θα βρει τον Δικέφαλο στην Ολλανδία.

Πώς νιώθετε τις πρώτες μέρες με τους νέους του παίκτες;

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το επίπεδο των παικτών και τη διάθεση και το κίνητρο που έδειξαν στις προπονήσεις. Δουλέψαμε πολύ καλά σε πρώτη φάση και το καλό είναι ότι δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό. Πλέον είμαστε έτοιμοι για την Ολλανδία".

Έχετε παρακολουθήσει πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ πέρσι, αλλά φέτος είναι διαφορετικά βλέποντας τους παίκτες στην προπόνηση. Έχετε αλλάξει άποψη;

"Είναι διαφορετικό να τους βλέπει στην τηλεόραση και να τους βλέπεις μέσα στο γήπεδο δουλεύοντας δίπλα τους. Οι προπονήσεις είναι διαφορετικό από τους αγώνες. Την πλήρη εικόνα για τους παίκτες μου θα την έχω μετά τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας. Πάντως όπως είναι φυσιολογικό κάποιοι μπορεί να φαίνονται καλύτεροι από την τηλεόραση και κάποιοι χειρότεροι, αλλά η τελική μου άποψη θα βγει μετά και τους πρώτους αγώνες".

Ποιος είναι ο βασικός στόχος στις δύο εβδομάδες στην Ολλανδία;

"Η πρώτη εβδομάδα θα είναι σημαντική για την φυσική κατάσταση, θα δουλέψουμε σκληρά και θα είναι οι πιο δύσκολες μέρες. Μετά έρχονται οι αγώνες όπου θα προσπαθήσουμε να συντονιστούμε, ώστε να καταλάβουν οι παίκτες τι θέλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο."

Πότε ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δική σας σφραγίδα μέσα στο γήπεδο;

"Από τον πρώτο αγώνα. Είμαι ένας προπονητής που θέλω να πράγματα να γίνονται γρήγορα. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Όχι ολοκληρωμένο το πλάνο μας, αλλά θέλω να φανούν πολλά από τον πρώτο αγώνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ