ΠΑΟΚ

Στάνκου, Κεσέρου θα δουν από κοντά στον ΠΑΟΚ

Στάνκου, Κεσέρου θα δουν από κοντά στον ΠΑΟΚ

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ θα δει από κοντά Στάνκου, Κεσέρου και ορισμένους ακόμη παίκτες στο Ρουμανία-Πολωνία. Ο Σαββίδης ενημερώνει ποια μέρα μπορεί να δώσει το παρών στη συνάντηση των "4" που ζήτησε ο Κουτσοκούμνης.

Για το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στο εξωτερικό και την παρακολούθηση αγώνων εθνικών ομάδων μέσα στο Σαββατοκύριακο, το Sport24.grείχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του λίγες μέρες πριν.

Η νεότερη πληροφορία είναι ότι πιθανόν το πρώτο ματς που θα δει ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα είναι το Ρουμανία-Πολωνία που θα διεξαχθεί αύριο στις 21.45 στη "Νατσιονάλα Αρένα".

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει άνθρωπος του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, ακόμη κι αν δεν είναι ο Μίχελ. Κι αυτό γιατί υπάρχουν περιπτώσεις διεθνών που θεωρούνται ενδιαφέρουσες. Δύο σίγουροι είναι ο Στάνκου και ο Κεσέρου που βρίσκονται στην αποστολή και μένει να φανεί αν παίξει κάποιος ή και οι δύο.

Ο Μίχελ θα δει και άλλα παιχνίδια εθνικών ομάδων μέσα στο Σαββατοκύριακο πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Προσκλήθηκε προσωπικά ο Σαββίδης

Εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε στα χέρια του την πρόσκληση από την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ και θα ενημερώσει αύριο (11/11) ή μεθαύριο (12/11) για το ποια μέρα την επόμενη εβδομάδα μπορεί να ταξιδέψει από την Ρωσία για να δώσει το παρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ