ΠΑΟΚ

Στα "θρανία" για τα social media οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Στα "θρανία" για τα social media οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Τα τελευταία κρούσματα άστοχων likes οδηγούν Μίχελ και Ίβιτς σε ένα οργανωμένο πλάνο εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον χειρισμό των social media.

Όσοι ενεπλάκησαν πατώντας like στην ανάρτηση-σπόντα του Γιώργου Τζαβέλλα για τον Βλάνταν Ίβιτς (Πέλκας, Μυστακίδης, Κουλούρης οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις) μίλησαν με τον προπονητή τους, εξήγησαν ότι ενήργησαν με τον τρόπο που εξήγησε δημόσια ο Γιάννης Μυστακίδης ("έκανα like μόλις είδα την φωτογραφία με τη φανέλα της Εθνικής και το διέγραψα μόλις διάβασα το σχόλιο"), του υποσχέθηκαν ότι θα είναι πιο προσεκτικοί από εδώ και στο εξής και δεν θα ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό από εδώ και στο εξής.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει σήμερα (29/3), κατά πάσα πιθανότητα, συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ για το συγκεκριμένο θέμα (θα αποφασιστεί αν επιβληθεί τελικά πρόστιμο στους "δράστες") και κυρίως για το αν καθοριστεί το τελικό πλάνο αντιμετώπισης των άστοχων χειρισμών με τα social media που παρατηρούνται συνεχώς τελευταία.

Οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν διαπιστώσει ότι αρκετοί παίκτες και ειδικότερα νεαροί κάνουν πολύ συχνή χρήση του Instagram, του facebook και του twitter και υποπίπτουν σε λάθη που δημιουργούν θέματα και για τους ίδιους και για την ομάδα.

Γι’ αυτό τον λόγο, έχουν αποφασίσει, πέρα από την αυστηροποίηση του εσωτερικού κανονισμού στο κομμάτι των social media (οι νομικοί της ΠΑΕ "επεξεργάζονται" το τελικό κείμενο) να προχωρήσουν και σε άλλες ενέργειες με κυριότερη τη διεξαγωγή σεμιναρίων από ειδικούς για τους νεαρούς παίκτες. Θα τους γίνουν μαθήματα για το πώς να διαχειρίζονται τη δημόσια εικόνα τους μέσα από τα social media, έτσι ώστε να έχουν τη σωστή κρίση πριν αποφασίσουν να πατήσουν ένα like ή κάνουν μία ανάρτηση στους λογαριασμούς τους.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα βάλουν τέλος σε ένα φαινόμενο που έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ